[]

kişinin ölüm tarihini öğrenmek

arkadaşlar tc kimlik numarası ve diğer kimlik bilgileri ile kişinin ölüm tarihini öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

yasal olmayan bir iş değil. pandemi nedeniyle ücretsiz izinde olan mükellefimin personeli mayıs ayında ölmüş. tabi zaten işyeri kapalı ve işçi izinde olduğu için kimse de işyerini veya işvereni arayıp öldüğünü bildirmemiş. allah rahmet eylesin.

şimdi ölüm nedeniyle işten çıkış yapmam gerekiyor. 10 günlük işten çıkış süresini geçirip bir ceza yedik neyse. lakin bugün sgk bildirgesinin de son günü, çıkışı yapıp vermem gerekiyor. ulaşabileceğimiz bütün telefonları kapalı. ölüm tarihini öğrenemiyoruz. illa ki ölüm tarihinde çıkış yapmak gerekiyor, başka tarih yazmak mümkün değil.

işe girerken verdiği kimlik bilgileri mevcut. bir yerlerden sorgulanıp bakılabiliyor mu ölüm tarihine?

 
Mernise ulaşım yetkisi olan her kişi çok rahat öğrenebilir. Belediye noter tapu SGK her kurumun yetkisi var.


  • Fritz-X  (23.06.20 11:59:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.