[]

annemin dizleri

annemin dizleri çok ağrıyor. dizdeki sıvılar bitmiş ve artık yuruyemeyecek olduğun zaman ameliyat edelim dediler. iğne falan yaptırdık çok işe yaramadı.

bildiğiniz şu işe yarar, ağrıyı azaltır yada faydası olur dediğiniz, tanığığınızın kullandığı alternatif tıp gibi bişeyler var mı ?


 
Glukosamin kondritin osteocare


  • 000000  (22.06.20 22:32:04) 
Haftada 2-3 gun paca yesin agri falan kalmaz. Bizzat deneyimledik.


  • msb  (22.06.20 22:39:10) 
Misvağın içindeki sıvı dizdeki sulara iyi geliyor diyorlar hocam, alternatif tıp tarafı.

Nemli misvak kullansın, aktarlarda ya da hacı malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz. Kuru değil, nemli misvak. Buzdolabında bi kutuda saklayın temizleyerek gün içinde ya da suda bekletin.

Hem ağız kokusu yapmıyor, hem de mideye de çok iyi geliyor. Ben kullanmaya başladıktan sonra gece midem çok rahat uyuyordum.
  • damba  (22.06.20 22:42:46) 
Kolajen hapları diz için olanını alın


  • photo85  (22.06.20 23:12:12) 
Benim anneme de oyle denmisti. Her seyi denedi. Ama her seyi.
Kolajen hapi, bitkisel takviye, suluk tedavisi, ilac, igne ve hatta kok hucre tedavisi (ya da buna benzer bisey) hepsini denedi.

En son ameliyat oldu ve “neden kendime iskence etmisim ameliyat olmayacagim diye?!” dedi sonrasinda.
Kadina iskence etmeyin, isinin ehli bir doktora goturun.
  • kuehles blondes  (23.06.20 01:59:45) 
Asagidakiler icin kaynak: Kanada diz doktorlari. Ayni problem oradaki akrabamda vardi ve bu takviyenin cok ise yaradigini soylemisti.

Kurkumin takviyesi (zerdecalin ana maddesi). Takviyeden daha fazla faydalanabileceginiz icin zerdecal yerine dogrudan takviyesini kullanmaniz daha iyi olur. Dikkat etmeniz gereken sey kapsulun yag ve karabiber (piperine) icermesi, icermiyorsa takviyenin yag (1 kasik zeytinyagi) ve bir tutam karabiber (1 cay kasigi) ile birlikte alinmasi. Maksat emilimi arttirmak. Kapsul basina en az 500mg, gunde 2 kez yemeklerle beraber alinacak sekilde.

Buna ek olarak kollajen takviyesi, gunde 10gr olacak sekilde. Daha dsuk dozlardan faydalanma kapasitesi daha az. Pahali bir alternatif, o yuzden evde kemik suyu, kelle oaca gibi seyler yapip benzer fayda saglayabilirsiniz.
  • taurina  (23.06.20 08:35:31) 
kuehles blondes +1

alternatif tıpla gidilecek bir yer yok o sıvı bittiyse. İyi bir cerrahın ameliyatı üstüne kaliteli bir özel fizik tedavici yönünde gidin derim. Kadın geceleri uyuyamıyordur ağrıdan kesin, annem de geçti aynı yollardan. İyileşirken içirirsiniz paçayı falan.
  • whoosie  (23.06.20 10:37:26 ~ 10:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.