[]

korona günlerinde akçay, ören, assos

merhabalar her sene 1 hafta filan akçay'a giderim.
bu hafta yine gitmek istiyorum ancak durumlar nasıl, ikizçay, zeytinli tarafı, ören, altınoluk, assos vs. kalabalık mı ne haldeyiz bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

balıkesir'e canım feda :)

 
Ailem altınoluk’ta yaşıyor, kardeşim denize gidemediklerini söyledi. Her zamanki kalabalık. Kimse “aman virüs var bu sene de gitmeyelim” dememiş belli ki. Ben de kiminle konuşsam altınoluk’a gidiyor. Bence bu yaz bayağı kalabalık olacak.
Assos biraz daha sakin sanırsam. Kamp alanlarında yoğunluk varmış.
Bu arada tüm sahil şeridini bilemem tabii. Altınoluk yoğun dedim ama bir tarafım da inanmak istemiyor. Ben kendi aileme üzülüyorum. Şahsi fikrim kendi eviniz orada değilse gidilmemesi yönünde.
  • irene  (22.06.20 19:23:56) 
Yöneticim haftasonu akçay'daydı. Kalabalık mıydı diye sordum. Migrosta ilk kez sıra beklemedim dedi. Plajı bilmiyorum.


  • temasettin  (22.06.20 20:49:15) 
Ayvaliktaydim bu haftasonu. Kalabalık değil. Bugüne kadarki en güzel tatilim oldu. Yine gideceğim 2 hafta sonra.


  • lion de la Turquie  (22.06.20 21:06:38) 
O bölgenin yerli turisti bi tık daha alt kesim oluyor. O yüzden kalabalık olacağına eminim, sosyal mesafe falan hak getire olur muhtemelen. Eviniz orada dağda bi yerde değilse bence de gitmeyin.


  • roket adam  (23.06.20 01:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.