[]

Lazerle tuylerden arınma

Merhaba,

1990 lar sonuda ilk ciktigindan beri, tuylerim az, cilde zarar verir, ay tam da bitmiyormus diye hic girismedim bu islere.

Yine bir yaz gunu, artik sistemlerin, yontemlerin gelistigini ve az surede tuylerden kurtulundugunu okuyarak, neden olmasin diyorum.,

O kdar cok alternatif, tur, makine markasi, fiyat var ki, karar vermek zor.

Ne dersiniz? hangisini nerde yaptirmak iyi olur?

 
diod lazer yaptırmıştım tavsiye ederim. en derine ışın gönderen o sanırım zaten. bi senede %40-50 kadar azalttı. ama öyle bi sene gideyim temelli kurtulayım olmuyor maalesef, 4-5 sene 6 ayda bir lazere uğramanız gerekebilir tüylerin durumuna göre. ben bıraktım bu işleri ev tipi lazer aldım kendime misler gibi takılıyorum. acı yok ağrı yok seans ayarlama, gününü uydurma derdi yok. ama ev tipi cihazların da tüyleri uyuttuğunu bilin. ama arayı 6 aya kadar açabiliyor. hangi evde epilasyon yöntemini acısız, 6 ayda bir, ve sonrasnda herhangi bi temizlik-toparlama işlemi yapmadan yapabiliyorsunuz ki? müthiş bi olay bu teknolojinin evlerimize kadar gelmesi.


  • olutaklidi  (22.06.20 18:27:40) 
alexandrite oneririm biraz acili


  • ala09  (22.06.20 19:57:57) 
@konetsu öyle şeyler tavsiye edilmez diyor ama bunların daha ince yüz başlığı da var kadınlar bıyıklarını yapıyor bunla. bilemedim.


  • olutaklidi  (22.06.20 21:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.