[]

üst katta evi başımıza yıkan çocuklar hakkında

5 yıl önce yeni apartmana taşındık. bahçe katı dairede yaşıyoruz. üst katımızda üç çocuklu bir aile var ki aile bile demek istemiyorum bunlara. ortanca velet zırdelinin teki. biz taşındıktan sonra kadın üçüncüyü de doğurdu. en büyükleri kız, onun zararı yok ama bu küçükle ortanca bütün gün evi başımıza yıkıyorlar resmen. yukarıda hipodrom var sanırsınız. bazen gece 1-2'ye kadar yatmadıkları oluyor. sabahları da çok erken saatlerde kalkıyorlar. koşmalar, bağırmalar falan. 3 yıl önce şikayet edince anaları kapımıza gelip kürdüz diye bizi sevmiyorsunuz falan dedi ağzımızdan öyle bir şey çıkmamasına rağmen, bir de üstüne tanıdıklarıyla evimizi silahla basmakla falan tehdit etti. geçen ayda kocası olacak herif kapımıza geldi, bizi kendi evimizden kovdu. biz gidecekmişiz apartmandan falan. bir de biz yönetici oldukça aidat vermeyeceğini söyledi. cidden aşırı kin doluyum ben bunlara. bir gün elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum. taşınmak da bir çare de işte maddi imkanlarımız kötü olduğu için gidemiyoruz. tüm bu söylenenlere karşı bir de gürültülerini duydukça sinirler tepeme çıkıyor. ne yapabiliriz bunlar için başka? çok uzun oldu kusura bakmayın.




 
istanbuldaysan beyaz masa, ama kurtlere karsi beyaz masa falan ise yaramaz. kiraci degillerse isiniz cok zor. site veya apartmanda imza toplayip dava acicaksiniz, ama sesten dolayi evden cikartma karari cikmaz. anca para cezasi yazdirirsiniz polislere, polisler geldiginde yuksek sesi tespit ederlerse, onlar da cocuktan dolayi ceza yazmazlar, isiniz cok zor su an icin


  • müptezel dostoyevski  (22.06.20 16:55:13) 
kapınızın önünde son bir kez daha tartışın. evinizin içinde dairenin kapısını gören ve ses kaydı da yapan bir kamera olsun. savcılığa vereceğiniz dilekçeye ekleyin kayıtları. artık hakaret mi olur, tehdit mi olur, kişilerin huzur ve sükununu bozma mı olur o beğensin. kamera evinizde olduğu için gizli kayıt olayı olmayacağından aleyhinize dönemez ileride.

sonrasında uzlaşmak için kapınız ya da telefonunuz çalacak. uzlaşma şartlarını siz belirleyeceksiniz. ister uzlaşın, isterseniz mahkeme versin kararı.
  • Improbable  (22.06.20 17:03:36) 
O işin çözümü yok. Kaçın oradan. Bu tip insanları değiştiremezsiniz.


  • Cruyff  (22.06.20 17:03:45) 
improbable haklı da, umarım onu dediği şekilde sonuçlanır.

ben kendi evimizde üstümüzdeki yöneticiden şikayetçiydim. polis yukarıda dendiği gibi gelip dinleme yapmıyor, o olay artık kalkmış. belediye gelip dinleyecek ama gelmezler. cimer, çevre bakanlığı üstünden yazmayı deneyebilirsin.

bence de kamera taktır, aşağıdan yukarıya doğru bağır. kapına gelirse sen ondan şikayetçi olursun.

benim üst kat komşum kürt değil ama zabıtaya rüşvet verdi muhtemelen, kendisi esnaf, zabıta da şikayetlerimi bu adama olduğu gibi iletmiş. şikayet ettiğim kişi 'bizim hakkımızda şunları şunları yazmışsın' diye bana bir güzel anlattı. korkup geri çekilince daha çok gürültü yaptı terbiyesiz. ben de avazım çıktığı kadar bağırıyorum, görgüsüz saygısız insanlar diye. işe yaramıştı.Madem apartmandaki kimse size yardımcı olmuyor, sizin kavgalarınızı da dinlerler artık. Kavgacı olan resmen diğerine rahat vermiyor.
  • banacevaplazım  (22.06.20 17:12:51 ~ 17:13:44) 
vermesin aidat

bir avukata gidin aidatları ve tüm alacakları ve avukat masraflarını faizi ile ödesin.
ödemezse icra yolu açık.
  • orpheus  (22.06.20 17:55:13) 
bol tadilat yap, çamaşırları kurutmaya çıkardığı zaman mangal yap çivi çiviyi söker :D


  • captainmrg  (22.06.20 18:28:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.