[]

Bilgisayar Mühendisliğinde En iyi ilk 5 hangileri sizce (Tr'de)

s.b.




 
neden lazım bu? sektörel konu mu akademik konu için mi?


  • blackpen  (22.06.20 16:28:28) 
iyilikten kastedilen nedir? mesela odtü ile bilkent'i karşılaştıracak olursak odtü bilgisayar akademik eleman ve piyasada çalışacak eleman yetiştirme konusunda daha iyiyken bilkent daha çok yurtdışına eleman gönderiyor. şimdi bunlardan hangisi daha iyi diyebiliriz? teknik eğitim diyorsanız da çok fark edeceğini zannetmiyorum, zira bilgisayar mühendisliğinde çoğunlukla öğrencilere temeller öğretilip ödev ve projelerle kendilerini geliştirmeleri beklenir. kafası iyi çalışan biri herhangi bir okulun bilgisayar mühendisliğini bitirdiğinde ortalama bir odtü mezunundan daha donanımlı olabilir.


  • shadowfollower  (22.06.20 16:43:00) 
Bilkent-Sabancı-Koç-Odtü-Boğaziçi.


  • bahoho  (22.06.20 17:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.