[]

akıllı tartı vs normal tartı

selamlar. bir tane baskül alacağım bugün de kafam bu ikisi arasına takıldı.

tek farkları biri telefon uygulamasına ağırlığı kaydediyor, diğeri kaydetmiyor değil mi?

bir de yağ ölçümlü falan diyor ama tek seferlik mi ve de ne kadar doğru ölçebilir? ya da ayda 5 kg vermeyi hedefleyen benim işime ne kadar yarar?


ek: mesela aklımdaki şu, fakir technofit vücut analiz baskül www.teknosa.com

 
klasik baskül gayet iş görür. hatta hepsi iş görür. yağ ölçümü çoğunda hikaye. modelini tam hatırlayamadığım bir model vardı bayağı pahalı ona iyi deniliyor.
ben 10 liraya sinbo dijital almıştım,pek çok yerde de doğruluğunu kontrol ettim aynı gösteriyor.

  • x571  (22.06.20 11:32:56) 
mi scale 2 kullanıyorum. bir de klasik dijital tartı var. akıllı tartı avantajı ne dersen,

- kilonu grafik olarak falan uygulamadan takip ediyorsun.
- otomatik senkronize oluyor.
- vke'yi kendisi hesaplıyor.
- biraz daha hassas tartım yapıyor.
- küçük şeyleri tartabiliyorsun.

yağ hesaplama olayının yalan olduğunu düşünüyorum açıkçası. genel olaak benim işime yarıyor. hedef falan veriyorum kendime vs.
  • delidir yakalayin  (22.06.20 13:29:48) 
mi scale 2 kullanıyorum ben de. baya hoşuma gidiyor kaydetmesi, zaman içerisindeki şişkolaşma ya da zayıflamayı görüyorsun. 200 lira falandı, bence o paraya değer.


  • roket adam  (22.06.20 13:56:24) 
Xioami akıllı baskül ben de kullanıyorum cok memnunum


  • chemnil  (25.06.20 11:26:34) 
fakir technofit vücut analizli aldım bakalım. teşekkürler herkese.


  • patronaj  (25.06.20 18:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.