[]

Belimi olabilecek en ince hale getirmeme yardımcı olacak egzersiz programı?

youtube'de çok fazla video var. Hangisine başlayacağımı şaşırdım. Deneyip memnun kaldıklarınız var mı acaba?




 
Bölgesel zayıflama son yılların en büyük yalanı. Mevzuya bu açıdan bakın. Siz egzersiz yaparsınız ve bedeninizde genetik kodunuza göre değişiklik meydana gelir. Olay bu.


  • o ben degilim  (21.06.20 22:29:39) 
Evet farkındayım zaten soru aslında belimi nasıl incecik yapabilirim değil , vücut yapıma göre "olabilecek" en ince seviyeye getirmemi sağlayacak iyi egzersiz programı arıyorum.


  • kayanyıldız  (21.06.20 22:33:51) 
Sınırlı sayıda denek ile yapılan çalışmalarda bölge yoğunluklu egzersizlerden sonra kardiyo yapılması durumunda yoğun çalışılan bölgelerde yağ yakımının daha fazla olduğu gözlenmiş. Örneğin karın egzersizlerine yüklendikten sonra kardiyo yapanların karın bölgelerinde daha fazla yağ yakıldığı tespit edilmiş.

Tabii ki bunun klinik olarak bir geçerliliği yok. Bünyeden bünyeye değişim gösterebileceği gibi bu tip bir eforun vücuda herhangi bir zarar verip vermeyeceği konusunda da sonuçlar çok net değil.
  • desdenova34  (21.06.20 22:42:31) 
Eminim birçok farklı öneri yazan olacaktır. Ben buna basit bir cevap veriyorum genellikle. Zaman temelli tempolu uzun yürüyüşler + beslenme disiplini. Beslenme kısmı da uzunca yazılabilir. Bunu da kısaltayım. Yatmadan en az 4 saat önce bir şeyler yemeyi kesmeli. Özellikle un, şeker ve gereksiz abur cuburdan uzak durmalı.


  • o ben degilim  (21.06.20 22:57:53) 
Korseye alışın


  • Unde bach canim  (21.06.20 23:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.