[]

Şu aralar hastaneye gidilir mi? (Kartal eğitim ve arş.)

Selamlar. Korona olayları Türkiye'de ilk başladığında (mart gibi) kalp krizi geçirdim ve özel bir hastaneye acilden girerek tedavi gördüm. Anjiyoydu, ekg'lerdi eko'lardı falan yapıldı ama olağan dışı bir şey göremediler ve kan değerlerim normale dönünce üç gün sonra taburcu edildim. Artık ömür boyu aspirin kullanmam gerektiğini ve olaylar sakinleşince de bir araştırma hastanesine gidip bazı testler yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum. Tamam dedik ve virüs korkusuyla kendimizi eve attık.


Şimdi üç ay geçti ve Kartal eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım, gidip ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum. Açıkçası covid'in pıhtı oluşması ve kalp krizine neden olabildiğini de okudum ve gidip doktora bunu da sormak istiyorum çünkü bu yaşta (23) durduk yere kalp krizi geçirmem bana hiç mantıklı gelmiyor. Eğer bilmeden koronavirüs kaptığım için kalp krizi geçirdiysem bütün hayatımı boşuna ilaç kullanarak geçirmek istemem.

Sorum ise şu, hastaneye gidilir mi? Biraz daha mı beklemeliyim yoksa?

 
Çok geçmiş olsun öncelikle.

Geçtiğimiz günlerde ayağımı ciddi bir şekilde incittim, hastaneye gittim. Bir sürü tetkik yapıldı haliyle. Baska bir gün alerji nediyle hastaneye gittim.

Demem o ki, benden cok daha ciddi bir durumun var. Bence tedbirini alıp gidebilirsin daha ciddi bir şey olmadan önce.
  • vampir akrep  (21.06.20 21:00:50) 
Aşırı bir kilo mu var? Sigara alkol tüketimi çok mu? Aileden gelen bir kalıtsallık olabilir mi? Yaşınız ve kalp krizi hiç yakışmıyor yan yana çok büyük geçmiş olsun, gerçekten şaşırtıcı.


  • zekicalik  (21.06.20 21:18:41) 
hiçbiri yok ya, sigara bile kullanmıyorum :) o kadar saçma bir durum yani


  • malaika  (21.06.20 21:31:42) 
Ben böyle modern tıppın taaaa
Yahu adama iki tane test ile ömür boyu aspirin kullan ne demek ya??? Böyle bişi olabilir mi?

  • okadardakolaydegilmis  (21.06.20 22:27:49) 
takip edilmesi gereken bir durum gibi duruyor sebebi ne olursa olsun. hiçbir doktor tutup da o kalp krizi covid sonucudur ilacı bırak demez. eğer sadece bu cevabı aramak için bu riski alıyorsanız çok gereksiz görünüyor.
geçmiş olsun.

  • not dark yet  (21.06.20 22:41:00 ~ 22:41:38) 
öncelikle geçmiş olsun. kartal eğitim araştırmada kalp ile ilgili kısım ayrı bir bina, eğer kayıt işleri oradan yapılıyorsa bence sıkıntı yok. kaldı ki polikliniğe başladılarsa hastane buna göre önlemini almıştır zaten(covid kısmını ayırmak gibi). maskenizi takarak gidersiniz. bir de mutlaka yanınızda önceki tetkikler bulunsun(özellikle anjiyo, onu izlemek isteyecektir doktor).


  • surprise  (22.06.20 01:51:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.