[]

Okulu bitiremediğim için vasıfsız tiplerin ağzına sakız oldum, ne yapmalı?

Zamanında 15 bin sıralama yapmıştım.
500 bin 300 bin olup baba parasıyla özelde okuyan, 2 soru çözmekten aciz vasıfsız arkadaşlarım mezun oldu ve bu durumu benim yüzüme vuruyorlar. Bir şey demiyorum ama siz olsanız söver miydiniz?



 
sövmekle uğraşma. iletişimi kes gitsin.
ben okulu uzattığımda bana da öyle olmuştu.

  • tabudeviren  (21.06.20 15:28:05) 
Ben bolum birincisi konumundaydim, ameliyat oldugum icin 1 donem uzadi. 2. 3. Olan asalaklar akillari sira gecmis olsun altinda mesajla laf soktular.
Simdi ben almanyadayim. Ikisi de bir baltaya sap olamadi. sovmekle bile ugrasma. Onune bak.
Onlar sana olan gicikliklarini simdi firsati bulmusken ortaya cikariyorlar.
  • durgunfoton  (21.06.20 15:37:26) 
Günümüz dünyasında ve özellikle bu ülkede okul bitirmek yüksek eğitim sahibi olmak aşırı artı bir olay değil. Artık önemli olan bir şekilde yolunu bulmak ve o yolda ilerlemek, başarı kıstasları değişmekte değişen dünya düzeninde. Hele hele ülkemizde bakkal gibi üniversite olduğunu hesaba katarsak denicek pek bir şey kalmıyor. Takma kafana keyfine bak hayat gerçekten kısa ve zaman gerçekten çok hızlı.


  • zekicalik  (21.06.20 16:31:57) 
Bir tarafınla gül geç. Marifetmiymiş bitirip çalışmak?

Not: 2000 sıralama + 7. Yılım fakültede.
  • masseter  (21.06.20 17:17:35) 
İletişimi keserdim.


  • hayirsiz  (21.06.20 17:25:14) 
kendinizi üniversite sınavı sıralamanızla tanımlamışsınız.

vasıfsız dediğiniz tipleri de üniversite sınavı sıralaması ve özel okulda okumalarıyla tanımlamışsınız.

bence siz bu üniversite olayına aşırı anlam yüklemişsiniz.

vasıfsız olduğunu iddia ettiğiniz kişiler de mesela üniversite mezuniyetine aşırı anlam yüklemişler.
  • levpontryagin  (21.06.20 17:29:22) 
@levpontryagin+1

Ayrıca 15bine girmek ne zamandır hatrı sayılır, iyi birşey oldu :D

Neyse, en az 4 yıl geçmiş, ergenlik kafasından hiç mi çıkamadınız siz ve çevreniz?
Ya iletişimi kesin ya da gülüp geçin. Bi de mezun olan da sanki nerede nasıl iş bulabilecek şu an shgdgddg.
Ha onlar zaten baba parasıyla işini de, (torpille referansla) kurumsalda pozisyonunu da bulacak siz bulamayacaksanız bu hayatın gerçeği. Zaten okulla ilgisi yok, yine takılmayın.

Ayrıca 20li yaşlardakiler gerçekten bunlara kafa yorup hayatı ıskalıyor mu yaa, püüh yazık cidden. Gezip tozup kitap okuyup kendinizi geliştirin, küçük işlerde çalışıp bi beceri edinin, okul uzasın nolacak. Köskös derslerden geçip başarı nişanesi gibi diplamayı alnınıza mı yapıştıracaksınız? İyi( donanımlı, güzel, becerikli) insan olabilmek marifet.
  • jimjim  (21.06.20 17:55:06) 
levpontry +1

neden milleti kendi siralamanla asagiliyorsun? belki onlar da zamaninda akillilik edip calismadi sonra akillandilar? sen de siralamalari ve vakifta okumalari yuzunden vasifsiz olduklarini soyluyorsun. arkadaslarinla aynisin.
  • anais  (21.06.20 19:53:25) 
laf eden olursa iletişimi keserdim. can sıkıcı derecede olursa yani. arkadaş şakalaşması seviyesiyse sorun yok.


  • jelly bear  (22.06.20 22:06:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.