[]

Bana neden cevap vermemiş olabilir?

Üç gündür sözlükte bir kızla konuşuyorduk. Sorunumuz yok. Muhabbet baya iyiydi. Dün sabah ''günaydın. istanbulda bugün hava çok kötü.'' yazmış. Ben bunu gece gördüm ve ''iyi geceler. haklısın. yağmur hala yağıyor.'' dedim. Mesajımdan sonra entry yazdığı halde bana cevap vermemiş. Anlamıyorum sorun ne? Niye cevap vermedi? Nerde yanlış yapıyorum da böyle oluyor bana?




 
Kız muhtemelen 16-24 yaş arası bi skalada ve kezban tribi yapıyor bence. Muhtemelen önemsenmediğini düşünüp geri bastı.


  • superfluid  (21.06.20 15:25:14) 
Bunu ona sorsana delikanlı.


  • IncredibleMau  (21.06.20 15:29:24) 
Sen ona devam ettirecek bir şey yazmamışsın ki. Aynen öyle deyip bırakmışsın. Tekrar bir şeyler yaz tepkisi aynı ise sorabilirsin kendisine.


  • Amory Lorch  (21.06.20 15:32:23) 
Cevaplık bir söylememişsiniz.


  • Olive  (21.06.20 15:33:03) 
Cevap verilebilecek bir şey yazmamışsın ki ne deseydi önemli olan nem azizim mi desin çok fazla takıntı yapmışsın.


  • uzunincemalbrodayim  (21.06.20 15:34:09) 
böyle şeylerde her şey sizinle alakalı olmuyor. o an ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmiyoruz ve bilmemiz mümkün değil. takma kafana.


  • kljgslsdkjsd  (21.06.20 16:27:36) 
Cevaplık bir cümle yok boş tribe girmişsin karşı tsraf sana kızmış alalade cevapla başından savmışsın


  • basond  (21.06.20 16:35:09) 
kljgslsdkjsd'ın dediği gibi, her şey her zaman seninle alakalı olmak zorunda değil. işi olabilir, morali bozuk olabilir vs. hepsini geçtim, o an konuşası gelmemiş de olabilir. bunlar doğal şeyler. ayrıca katılıyorum, cevap almak istiyorsan ona göre iletişim kurman lazım. "yağmur hala yağıyor ama severim yağmurlu havaları" falan bile desen oradan bir muhabbet dönerdi. bana böyle bir şey yazılsa ben de ne cevap vereceğimi bilemez, bir şey yazmazdım muhtemelen.

bir entarisi üzerinden yeni bir muhabbet aç bence.
  • knight of cydonia  (21.06.20 16:51:31) 
yağmur hala yağıyor,karantinadan dolayı, özgürce, maskesiz yağmur altında yürümeyeli uzun zaman oldu, yağmurda yürümeyi severim gibi bişey deseydin hocam :)


  • fezagezgini  (21.06.20 16:57:06) 
Bence kıza yüklenmeye gerek yok. Bazı yazarların da dediği gibi sanki kesip atmış gibi cevap vermişsin. Haksız demek yanlış olur kız için.

Bu tarz mesajlaşmalarda insanlar çabuk sıkılabiliyor. Benim başıma da geldi çoğu kez. Bir süre konuşuyor insan ama birden çat diye kesiyor. Yani illa alınmasına da gerek yok.
  • bitchesaintshit  (21.06.20 17:06:54 ~ 17:08:06) 
kız bir adım atmış mesaj atmış ama senin attığın mesaj muhabbet bitirici olmuş. senin de evet hava kötü naptın bugün falan demen lazım cevap vermesi için.


  • prodeq  (22.06.20 09:04:50 ~ 09:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.