[]

İlk arabam cvt olacak

Corona virüsten önce ehliyet sınavını dördüncü seferde zar zor geçmiş birisinin ilk arabasının tam otomatik x tronik cvt olması malca mıdır? Cvt zaten kuşku ile yaklaşılan bir sistem olarak ünlenmiş.

Şanzımanı elimize alır mıyız? Ne diyorsunuz?


 
Şanzımanı tabii ki eline almazsın. Cvt, çift kavramalardan daha dayanıklı. Gönül isterdi ki manuel vites ile sürün ama başlangıç için cvt daha iyi sanki.


  • etna  (21.06.20 12:17:21) 
Cvt kuşku ile yaklaşilan bir sistem değil, nerden çıkarttınız. Aksine bozmak için özel uğraş vermeniz gereken gayet sağlam bir şanzıman sistemi.


  • aslil  (21.06.20 12:26:29) 
2013 yılında sıfır olarak aldığım aracın şanzımanı CVT.
Sıfır sorun+yakıt ekonomisi diyorum.
Aracımı yeniliyorum, yeni aracımda da CVT olmasını özellikle istedim.
  • kostas  (21.06.20 12:43:39) 
dsg kullanıcısı olarak çok fazla kötü deneyim duydum ama cvt ile ilgili duymadım.


  • sutlu nescafe  (21.06.20 12:49:10) 
nerde ünlenmiş merak etttim. Kendi arabamda var diye savunuyor degilim zira cvt degil arabam. Sorunsuz, amator icin iyi secim olan bir sanzimandir.


  • pofudukayi  (21.06.20 12:54:55) 
esimin arabasi cvt.7 senedir sifir sorun


  • turkuaz  (21.06.20 13:46:20) 
cvt şanzıman kuşku ile yaklaşılan bir şanzıman mı? kim diyor ya bunu japonlar otomatikte gayet başarılıdır. dsg ile karıştırmış olmayasın.


  • mikahakkinen  (21.06.20 13:58:03) 
Yok yaa niye malca olsun, gücün cvtli araç almaya yetiyosa onu alırsın olay bu kadar basit. ben bunu bir dsg kullanan olarak söylüyorum, iki vites tipinin de birbirine göre avantaj ve dezavantajları vardır, yeni başlayan biri için bunların önemi yoktur. Hele istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan Manuel kullanmaktan iyidir =) zaten az kaldı elektrikliler yayılsın vites diye bişey kalmayacak raad ol =)


  • 0zzy  (21.06.20 15:03:45) 
Arkadaşlar megane cvt ‘nin adı çıkmış, Nissan gashgai’nin keza öyle, genellemek tabiki doğru değil de, genelin nabzını bir öğreneyim dedim, zaten alacağım da emin olmak peşindeydim.

Cvt olayı kullanıcıya da bağlı tabi, bir de eskiden sentetik malzeme kayışlar varmış artık metal zincirler var,cvt de gelişiyor.
  • mech  (21.06.20 16:11:12) 
yukarıda yazmışlar zaten, japon araçlarında cvt ile ilgili problem yaşayan hiç duymadım.


  • mrtkp1234  (21.06.20 16:14:44) 
en iyi şanzıman zf. al bmw şanzımandan sıkıntı yaşamazsın başka şeyden yaşarsın. her model grubunun kendine göre sıkıntıları mevcut ki cvt bir çok şanzıman tipine göre daha sağlamdır.


  • mikahakkinen  (21.06.20 18:58:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.