[]

uçağa binen oldu mu bu ara

var mı bir sıkıntı nasıl durumlar? normalleşildi mi?




 
Ben minskten THY ile geldim. Uçağa girerken herkese bir poşette mendil, ıslak mendil vs veriliyor. Sırt çantam vardı. 2 3 kilo anca gelir. Ama ebadı büyük diye kabine almadılar. İstanbula indikten sonra ise sırayla çıktık. Problem yoktu yani. Abartı bi hassasiyet de görmedim ben.


  • hede hodo  (21.06.20 12:04:46) 
Ben yurtdışı uçuşu yaptım cuma günü. Havaalanina bileti olmayanı almıyorlar zaten, sırayla aliniyorsunuz. Sonrasında mağazaların, cafelerin vs hepsi kapalıydı. 1 tane kahve alacak yer buldum. Bomboştu istanbul havalimanının dış hatlar kısmı. Her yere dezenfektan koymuşlardı. Maskesiz giriş yapmak havaalanı içine zaten yasaktı.

Uçuş için de girişte tekrar ateş olcumu yapıldı; herkese hijyen kiti dağıtıldı (maske+ dezenfektan), maske zorunluydu. Sıra ile binilip, sıra ile inildi (keşke normalde de böyle olsa). Benim uçuşa has mi bilmiyorum, ben cam kenarında oturuyordum bana en yakın kişi diğer cam kenarindaydi. Ama onlarde aralıklı oturanlar da vardı. Yemek de soğuk sandviç, meyve suyu gibi kapalı bir kağıt poşette geldi. Genel olarak beğendim ben. Hele de yurtdışı ülkesinde inip polislerin bile maske takmadığını gördükten sonra.
  • fraise  (21.06.20 12:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.