[]

Araya giren kişiler mi sorun yoksa yalan mı

Merhaba eski nişanlımla 2 sene sonunda 2018 de ayrıldık. Bir sene ayrı kaldık. Bir sene sonunda tekrar deneyelim dedik. Ben bir senede bir kişiyle görüştüm ama ilerlemeden bitti. Ona da birileri oldu mu diye sordum, bir kişi olmuş ve birkaç kez yatmışlar. Ben başkası olduysa söyle sorun etmem dememe rağmen ısrarla bir kişi dedi. Ben bu arada iki kişiyle daha yattığını öğrendim. Biraz şans eseri. Biraz kurcalasam daha fazla da çıkardı belki. Ben kaldıramadım ve bitirdim tekrar. Şimdi hala özlüyorum yalan söylemiyim. Fakat yattığı kişiler mi rahatsız ediyor beni yoksa yalan mı bilmiyorum. Sizce bitirmek doğru muydu? Ve sizi başkalarıyla yatması mı yoksa yalan mı soğuturdu?

Er kişi benim.

Edit: Olayı şöyle anlatayım. Yattığı kişilerden biri 12 senelik arkadaşı. Ben rahatsız olduğumu bu kişinin gereğinden fazla samimi davrandığını söylediğimde “o benim arkadaşım öyle bişey yok” demişti. 2 kez bu çocuğun evinde birlikte olduklarını öğrendiğimde bitirdim aslında. Çocukla heryerden konuşmaya devam ediyorlardı rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen.

 
biriyle ilişkinizi bitirirken, onun artık başkalarıyla birlikte olabileceğini, başkalarına aşık olabileceğini, başkalarını arzulayabileceğini vb. göze almalısınız.
ayrılmanın zor olan kısmı bu zaten.
sizi unutmak için ertesi gün de biriyle yatabilir, bunu kabul edemiyorsanız ayrılmamalısınız.
kabul edemiyorsanız ayrılığa hazır değilsiniz demektir.

açıkça iki kişiyle daha yattığını söylememesine şaşırmadım açıkçası.
siz de ısrar etmişsiniz, belki söylerse kafaya takacağınızı hissetti ve söylemedi.
madem önemi yok, o zaman neden kurcalıyorsunuz?
kaldıramayacaksanız, tam açıklıkla başa çıkamayacaksanız kurcalamayacaksınız.
kurcalıyorsanız da, duyduklarınız yüzünden bırakmayacaksınız.
çünkü günün sonunda özleyip geri dönmüşsünüz.
arada bir kişi olsa ne olur, on kişi olsa ne olur?

ki bana göre her şeyi detaylı konuşup yüz göz olmaya da gerek yok aslında.

bitirmeniz karakter açısından doğru olmamış bence.
özlüyorsanız, birlikte olmak istiyorsanız ve karşınızdaki de bunu istiyorsa, artık bunun pazarlığı olmamalı.
sizinki gibi bir durumda bunu normal bir "yalan" olarak göremiyorum açıkçası.
doğru olan durumu olduğu gibi kabullenip kurcalamadan devam etmekti belli ki.

kaldı ki, bazen insan birini unutamadığını ya da onu hâlâ sevdiğini başkalarıyla birlikte olunca, zaman içinde de anlayabiliyor.
yargılayamayacağınız bir noktadasınız yani.
  • blatta hiberna  (20.06.20 21:36:05 ~ 21:39:11) 
İkisi de.Yatmasını bir şekilde görmezden gelirsin fakat yalan söylemesi hoş değil.Doğrusunu yapmışsın ben de bitirirdim.Devam


  • shredd  (20.06.20 21:36:22) 
Bişey söylemek zorunda olmadığı bir konuda yalan soylemek zorunda birakmissin. Bitirmek doğrusu.


  • elorelia  (20.06.20 21:45:48) 
sizin kafaya takacağınızı bildiği için yalan söylemiş, insanlık etmiş. bunu ilişki esnasında söylenmiş bir yalan veya ihanet gibi görmemek lazım.

başkasıyla birlikte olma durumuna da şöyle bakın. bu süreçte karşınıza atıyorum 6 tane şahane fırsat çıksa, bunları kaçırır mıydınız? o karşısına çıkan fırsatları değerlendirdi diye niye kabahatli olsun?
  • bruges  (20.06.20 21:46:05) 
Elorelia +1


  • kisa  (20.06.20 21:49:36) 
Ek olarak birisiyle bitiriyorsan bitmiştir daha geri dönüşü olmuyor


  • shredd  (20.06.20 22:07:43) 
Bitmiş.


  • diffarentiationation  (20.06.20 22:32:46) 
Bence yalan soylemesi yüzünden olmuş. Çünkü sen şimdi devamli kafanda “o benim arkadasim yok oyle bir sey” diyen nişanlını “ya varsa” diye kurup duracaksın.

Ayri olduğunuz dönemle ilgili bence de tutarsız davranmışsın. Ama asıl sorun diğer kısımda, yani kendi içinde. Bitirmek en sağlıklısı...
  • her giriste sifresini unutan adam  (20.06.20 22:35:23) 
Hala özlemeniz gayet normal, burada bir sıkıntı yok bence ama.. Ama olur da tekrardan bir araya gelme ihtimaliniz oluşur, işte o zaman ileride yine bu duyurunun bir benzerini açacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Bu sefer akıllı olun bari :)

Bir de yine bazı kişiler duyuruda karşı tarafı zorlamışsınız da, o da yalan söylemiş 1 kişi diye size laf söylemiş. Ahahaha şaka gibi. Aynen aynen. Yalan söylemezdi ama @spina zorlamıştır. Kesin ya :D
  • bitchesaintshit  (20.06.20 22:40:45 ~ 22:48:07) 
Haklısın hem yalan hem yalan söylediği yalan üzmüş seni belki senleykende saçmalama dediği kişilerle beraber oluyordu içini kemirecek bir soru


  • basond  (21.06.20 16:31:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.