[]

Yerimde olsanız kursu bırakır mıydınız?

Ocakta salsa-bachata kursuna başladım.
Üniversiteye sınavdan sınava gidiyorum, o yüzden insanlarla sosyalleştiğim tek ortam orası, ona da ne kadar sosyalleşmek denirse.
Hobim yok, elektro gitarım var ara sıra çalmaya çabalıyorum ama başlangıç seviyesinde bile değilim.
Dans kursuna sırf iş olsun diye, biraz insan göreyim diye gidiyorum, arkadaşım yok.
Ama çok saçma geliyor, bir de aylık 200 lira, o parayla fitness'a giderdim.
Siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilim olsa tango kursuna giderdim mantıklı olurdu fakat böyle ne bileyim çok saçma geliyor, sınıfta erkek sayısı fazla zaten, eşleşirken açıkta kaldığım da oldu 1 2 kez.
Hele 1 akşam saç baş yapmadan bakımsız gittim, 100 kiloluk bir abla seçti beni hem salsa hem bachata dersinde. O akşam bırakmaya karar verdim fakat ailem git de insan yüzü gör dediği için devam ettim, dedikleri mantıklı gelmişti.
Hazır kurs kapalıyken bırakmayı düşünüyorum komple, siz olsanız napardınız?

 
bırakırdım, gerçekten heves ettiğim bir şey için giderdim. hemen bırakmayacağın, hedef belirlediğin bir uğraş için zaman harca, onun için kurs bul(sadece kurs olacaksa tabii)


  • MtKrt  (20.06.20 21:14:10) 
@metekurt,
peki heves ettiğim bir şey yoksa? mesela insanlar neye heves ediyor?

  • eyeinthesky  (20.06.20 21:16:30) 
üniversite klüplerine katılabilirsin. gitmek istemiyorsan gitme dans kursuna. eşleştiğin kişinin kilosu ne alaka ??

mezun olduktan para kazanmaya başladıktan sonra, mesela insanlar yazın scuba divinge heves ediyor kışın kayağa.
  • fezagezgini  (20.06.20 21:56:02) 
@feza,
Okulu sevmiyorum. Bir de kilo nalaka demişsin, sen 150 kiloluk bir adamla yakın dans etmek ister miydin? Güzellik çirkinlik demedim, kilodan bahsettim, insanlar vücuduyla dans ediyor sonuçta beyin gücüyle değil.

  • eyeinthesky  (20.06.20 22:01:34 ~ 21.06.20 01:35:44) 
Yok ana amacım kız bulmak değildi. Zaten öyle olsa ilk haftadan bırakırdım diyorum ya erkek sayısı fazla, olan kızların da yarısı teyzeteyzeteyze, 3 4 tane benim yaşlarımda kız var, onlarla da olmaz zaten, hem güzel değiller hem diğer sebepler.

İleri sınıflardan bi kızı beğenmiştim son gittiğimde o kadar.
  • eyeinthesky  (20.06.20 22:11:57) 
Gerçekten keyif alsaydınız bırakma fikri aklınızdan geçmezdi bence ya, o yüzden bırakın +1


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (21.06.20 00:48:09 ~ 00:48:47) 
@paco, haklısın bazı kızlar var, hareketi öğrendikten sonra sırayla herkesle dans ediyorsun, benle dans ederken sanki silah zoruyla dans ediyormuş gibi. tamam salsa bachata eğlenceye dayalı dans, tango gibi romantizm yok ama yine de bi uyum şart.
40 dk'lık dersin yarısı ilk eşleştiğinle geçiyor. kadınlar seçiyor tabi :d

  • eyeinthesky  (21.06.20 01:31:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.