[]

İstanbul Bilişim dolandırır mı?

10 gün önce internet sitesinden bulaşık makinesi aldım, ödemeyi havale yoluyla yaptım.
Bugün kötü yorumlar okudum bir sürü kişiye ürünleri gelmemiş diye. Bana da 30 Hazirana kadar teslim şeklinde açıklaması maili geldi. Yorumları gördükten sonra korktum. Var mı başına bir durum gelen burasıyla alakalı?



 
Muhtemelen gelmeyecek bir bardak su içiniz


  • shredd  (19.06.20 21:10:08) 
genelde ya ürün çook geç geliyor ya da gelmeyen ürün için para iadesi istediğinizde iade çoook geç yapılıyor. hiç iyi yorum yapanı görmedim, ama yine de bekleyin bakalım.


  • MtKrt  (19.06.20 21:13:49) 
şikayetler MtKrt'in dediği gibi. Tam olarak dolandırıcı değiller, fakat 1 ay sonra falan gönderiyorlar veya iade istiyorsun birkaç ay sonra alabiliyorsun falan gibi. Keşke ekşi'den yorumlara baksaydınız önce :/


  • nhk ni youkosu  (19.06.20 21:15:14 ~ 21:15:47) 
Gecmis olsun hocam. Internetten bisey alirken eger mal nispeten ucuzsa muhakkak detayli arastirmak gerekiyor. Vakit kaybetmeden yasal haklarinizi arastirip hemen o kanala girmenizi tavsiye ederim.


  • Kirmizibavul  (19.06.20 21:35:39) 
Selam, ürünü web uzerinden iptal ettirip genel müdürlüğe gidin iptal kodu ile beraber. Paranızı 2-3 gün içinde alırsınız.


  • dietf  (19.06.20 21:57:53) 
hocam çok konuşuldu burada da. battı o firma. paranızı işletip 1-2 ay sonra iade ederler.


  • xrated  (19.06.20 23:08:01) 
Bedava peynir fare kapanında olur


  • Mistyimage  (20.06.20 00:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.