[]

zımba tabancası ile pimapen pencereye zımba çakabilir miyim

örneğin şu aletle,
www.hepsiburada.com



 
Bununla sineklik cskmistim


  • kisa  (19.06.20 15:26:39) 
çakamazsın, matkapla deliyorum ince bir malzeme değil.


  • hem şişko hem deli  (19.06.20 15:39:37) 
@kisa ben de sineklik çakmayı düşünüyorum


@hem şişko hem deli üstteki arkadaş yaptım diyo?
  • nahtoderfahrung  (19.06.20 16:08:11) 
Plastik doğrama pencerelerin profil içinde kutu sac profil var, matkapla ancak deliniyor.

Sac kullanmayıp malzemeden çaldılarsa plastiğe zımba girer, ya da ince sac kullandılarsa plastik ile sac arasında boşluk kaldıysa yine girer.

Ha dur sinekli demişsin son mesajda, yani sinekliği çakacağın yer doğrama içindeki cumba, sac profille alakası olan bir yer değil.

Olur o zaman büyük ihtimal ile.
  • John Bloor  (19.06.20 16:33:45) 
Yazık yav nasıl kıyıyorsunuz malzemeye, delik deşik ediyorsunuz.

Yapışkanlısı var, cırtcırtlısı var. Zımba giriyor da olsa ben olsam kıyamam malzemeyi delmeye bi osuruk sineklik için.

Adam tuvalet kağıtlığı asmak için fayansı üç yerinden 8 milim uçla delmiş. Adam mı asıyon hayvanoğlu hayvan, altı üstü tuvalet kağıdı asıcan. Bir tane del, hadi dönmesin diye iki tane del, onu da ince del, derze denk getir. Niye fayansın anasını belliyorsun. Al söktüm senin boktan kağıtlığını, ayı gibi delik kaldı fayansın ortası.

Beriki kaportayı delip plaka altlığı vidalar. Lan orda delik komuşlar sana, ordan vidalasana, yok illa kaportayı zikecek.

Mecbur değilseniz delmeyin yani, yazık.
  • kibritsuyu  (19.06.20 18:50:26) 
Bu arada yukarıda yazılanlar doğru. Yani delmek için matkap şart ancak benim plastik dogramalar hem dandikdi hem de arka tarafta kullanılmayan yerdeki (köy evi) camlara yaptım. Tahtaya çakar gibi rahat olmadı ama iş görür halde oldu.
Uzun uzun yazamadım demin, sık kullanılan bir. Pencere ise çok kuvvetli şekilde cakulmadigindan sorun yaşatabilir
Dediğim. Gibi benimki gidince 1 kez açılıp sonra aylar sonra kapanan pencerelerdi
  • kisa  (19.06.20 19:16:28) 
@kibritsuyu, cırtcırtlı olanlar bugünkü yağmurda yerinden çıktı ve evin içi sırılsıklam oldu. zımbalamaya çalışmamın nedeni tamamen cırtcırtlı olanlardan çektiğim çileden bıkmış olmam. yapışkanı en fazla 3 gün dayanıyor ve yapışkanın kendini saldığı köşelerdeki 1 cmlik boşluklardan eve sinek akını yaşanıyor bıktım artık.


  • nahtoderfahrung  (19.06.20 19:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.