[]

uçuş eğitimi

Arkadaşlar üniversite bitti sayılır ve pilotaj eğitimi alıp atpl lisansı almak gibi bir düşüncem var ama bilgisi olan arkadaşlara birkac soru sormak istiyorum.

uçuş okulları, lisans aldıktan sonra işe girmek için fark eder mi ?

birkaç okulla tel'le konustum ve tabi ki beni ikna etmek için ballandırarak anlattılar, yok muazzam pilot acıgı var vs. ki işsiz birçok pilot oldugunuda duymustum.bilenler ne dusunuyor bu konuda ?

tip eğitimi hariç maliyeti 45000 euro civarı olacak sizce deger mi ? şimdilik aklımda olan sorular bunlar baska tavsiye veya yorumlarınıza da acıgım.

şimdiden tesekkurler.

 
yazmasam catlardim:)

cok yakin bi tanidigim 2007 yilinda thk kurumu kurslarina katildi. yaklasik maliyeti 60.000usd kalacak yer yemek falan haric..bu surede ankarada ikamet etti.1.5 sene falan. sonra tip egitimi icinde 20.000 euro gibi bi para odedi. simdi tarifeli ucus yapan bir sirkette 2. pilot olarak goreve basladi.yaklasik 3 senesini ve 100.000 dolarini verdi. ama simdi cok mutlu. ona gore gecen zaman ve harcanan paraya deger:)yalniz bu asamalardan gecmek hic kolay degilmis...15 kisilik thk egitiminden sadece 3 kisi zamaninda mezun olabilmis vs...ise girmek ayri dert....ne kadar istedigini bagli yani...tutku meselesi.
  • cairo  (05.05.10 08:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.