[]

Rutinleriniz neler

Özellikle sabah kalkınca olanları merak ediyorum.

Ben uyanıyorum, bir diş fırçalama, düzgün yüz yıkama, 1 bardak su içme, sonra yok efendım birkaç yağ yeme içme, cevizimi yeme, vitaminlerimi alma, çişe gitme, bitkilerime su verme, yatağımı toplama odamı havalandırma, limonlu karabiberli çayımı içme vs vs uzuyor.

Bazen şey gibi geliyor insanlar yataktan kalkıyor pat hazırlanıp işe gidiyor. Bu nasıl olabilir :D

Sizin de rutinleriniz var mı? Yoksa yüzünü bile yıkamadan çıkanlardan mısınız?

Rutinlerinizin zamanınızdan çaldığını düşünüyor musunuz?

 
ketili calistiriyorum, cis + dis fircalama, aynada gordugum yuze sovmece, kupaya sicak su ve poset cay atip bikac dk sonra icmece. o sirada biraz twitter/instagram bakiyorum uyurken olup biten bisi var mi diye. gofret falan varsa bisi atiyorum agzima, giyinip cikiyorum sonra. firina dogru yaklasirken "aa maskeyi unuttuk mk" diyip geri donuyorum, maskeyi takip tekrar cikiyorum.


  • hjarteblod  (17.06.20 22:35:44) 
kalk çişini yap dişini fırçala ayağına kot üstüne tshirt (mevsim kışsa bir de hırka) sonra işe git (corona yüzünden gitmiyordum ama gitseydim yine böyle olurdu).

telefonla oyalanmazsam 7-8dk içinde evden çıkabiliyorum. geç kaldıysam daha da aşağı iniyor.
  • argent dawn  (17.06.20 22:42:52 ~ 22:43:30) 
uyanış, yüz yıkama ve hemen çay demleyip kahvaltı etmece... hemen denize girip soguk duş sonrası çalışmaya baslamaca.


  • picassoishere  (17.06.20 22:43:16) 
@mobydick nerde bu rahatlık Belçika mı Hollanda mı?

Benim uyanma, yüzümü yıkayıp diş fırçalama, ufaklığı beşiğinde mıncıklama ve laptopu açıp haber sitelerine girme.

Not: homofis.
  • kumulatifvergimatrahi  (17.06.20 23:18:21) 
Ay ne güzel ya çok özeniyorum. O kadar depresyondayım ki keyfi şeyleri geçtim kahvaltı hazırlamaya başlamam bile uyandıktan sonra en az üç saati buluyor gerçekten. Birkaç senedir hep böyle motivasyonsuzum ama uzaktan eğitime geçince iyice sıçtı ruh halim. Kalkıp okula gitmek zorunda olmak en azından zorla bir düzene sahip olmamı sağlıyormuş onu anladım. Gerçi o zamanlarda da kalkıp elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalayıp çıkıyordum kantinde kahvaltı ediyordum her ne kadar her gece erken uyanıp evde sağlıklı kahvaltı etmeyi planlasam da. Yine rutinlerine sadık bir insan sayılmazdım yani asgdasd.


  • love my way  (18.06.20 00:56:40) 
Gözümü açtıktan sonra uyanmaya çalışmak için Twitter'a giriş, sonra çiş, yüz temizleme+yıkama, diş fırçalama, yaz geldiği için güneş kremi sürme giyinip çıkma.

Milletin rutinine bak bir de denize girme falan var adfjklkgjk
  • eksi sozlugun tatli insani  (18.06.20 01:55:18) 
Sabah erkenişe gittiğim için kalkar el yüz yıkar giyinir çıkarım 4-5 dk max


  • basond  (18.06.20 09:04:27) 
İse gideceksem, tinne rutin. Yuzunu yika cisini yap giyin cik.


  • red g  (18.06.20 10:23:44) 
pencereyi aciyorum. cis, tartilma, el-yuz yikama, su icme. sonra yaklasik 1 saat gunu karsilama seansim var, muzik, podcast veya video esliginde; durus, esneme vs iceren. sonrasi planlarima bagli degisiyor.


kedi uyanik olursa o degistirebiliyor rutini tabii.
  • misterturist  (18.06.20 10:34:09 ~ 10:37:48) 
dinç uyandıysam cızır cızır radyomu açarım, balkonda çiçeklerimi falan sularım, braz puzzle'a falan bakınırım. bunlar toplamda 15-20 dk zaten. erkenden uyandıysam tibet'in 5 hareketi ya da çok kısa bir yoga serisi. sonra da işe gitmek için hazırlanırım, duş vesaire. yeterince dinç uyanamadıysam ilk aşamayı atlar doğrudan hazırlanırım.


  • Phoebe  (18.06.20 10:35:30 ~ 10:39:09) 
Denize girme, bir rutin olarak.. kıskandım vallahi. Özellikle bulunduğu şehirde deniz olmayan biri olarak.

Herkese cevapları için teşekkür ederim. son 2 rutin de çok tatlı. Tibetin hareketlerini ne zmndr yapmıyordum, ben de ona başlayayım dur.

Bu arada @kumulatifvergimatrahi, doğu anadolunun bir ilinde yaşıyorum :DD
  • mobydick  (18.06.20 11:35:42 ~ 11:38:20) 
Kalk ; ketıla su , kuşları mıncır ,tuvalet. Kahveyi koy hanımı öpe koklaya uyandır peşpeşe sigaralar , duş (hangimiz önce girdiyse açıkta kalan ütüyü yapar) , giyin çık. Olmaz ya binde bir uyanamamışsam kalkmamla kapıda hazır bitmem 5 dakika.


  • synax  (18.06.20 12:29:07) 
Tuvalet, kedilere mama ve su verme, kahvaltı, sigara, diş fırçalama, makyaj, saç, giyinme, çıkış. Yaklaşık 40 dakika sürüyor.


  • auroraaurora  (18.06.20 12:59:15) 
Sabah kalk elini yüzünü yıka, elbiseni giy, çık servise bin. en fazla 10-15 dakika arası sürüyor. Serviste tekrar uyuyorum.


  • kraldan cok kralci  (18.06.20 13:08:55) 
alarmımı yarım saat erkene kurarım, o yarım saatte alarmı erteleye erteleye yarı uyanık şekilde şekerleme yaparım. vakit geldiğinde yataktan çıkarım, kedimle bi sabah sevişmesi yaparız fix :D sonra sırasıyla yüz yıkama, diş fırçalama, giyinme, saçları yapma, makyaj yapma. içinde eksikler varsa eğer çanta hazırlama. eskiden kahvaltı ederken mutlaka sabah haberlerini izlerdim ama artık kahvaltı etmediğim için işe gittiğimde kahvemi alıp biraz haber okuyorum mesaiye başlamadan :) bu şekilde.


  • theseachange  (18.06.20 13:45:47) 
Normalde kalk el yüz yıka giyin çık modundaydım ama diyete başladığımdan beri her şeyi bir düzene sokmaya çalışıyorum. Birkaç aydır durum şu;

1- Banyo işleri (tuvalet, duş/el yüz yıkama, diş fırçalama)
2- Giyecek kıyafetleri hazırlama
3- Su ısıtıcıyı açıp o ısınırken ütü gerektiren kıyafet varsa ütüleme yoksa kahvaltı tabağını hazırlama
4- Saç düzleştirme duruma göre örme/toplama
5- Kahvaltı
6- Kahvaltı yaparken ya video izleme ya da podcast/müzik dinleme.
7- Evden çıkmadan yatağı kapatma

Uyanış: 06:30/07:00
Evden çıkış: 08:00/08:30
  • mutekebbir  (18.06.20 18:03:26) 
evden cıkacaksam duş diş saç üstbaş ve cıkış.
cıkmayacaksam bazen yine aynı bazen duş yerine yüz yıkama. başka ekstra bi rutinim yok

  • callosum  (19.06.20 16:18:57) 
sekizde uyanış ve dokuza kadar yatakta dönmece
hemen kalkıp denize girmece ve duş. akabinde kahvaltı ve ise evden başlamaca. sonra gene deniz duş çalışmaya devam. sonra gene deniz duş ...

  • picassoishere  (24.06.21 09:06:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.