[]

Ahmet Ümit kitapları hakkında

Ahmet Ümit'in hangi kitaplarını önerirsiniz?
Bir tek Sultanı Öldürmek'i okudum.Tarzını çok beğendim.
Devam etmek istiyorum.


 
Sıkı bir polisiye dram hastası olarak berbat buldugum bir yazar Ahmet Ümit. Ama bir dönem okumak hatasına düşmüştüm. Beyoglu rapsodisi ve patasana bir nebze kurgu olarak daha güçlü. Ama Ahmet Ümit im popülerleşmeden önce yazdıgı sis ve gece hem kitap hem film olarak hepsinin üstündedir.


  • deer hunter  (17.06.20 20:58:01) 
@deerhunter siz ne önerirsiniz polisiye için?


  • çılgındünya  (17.06.20 21:03:05) 
Tess gerritsen in cerrah-çırak serisi

Maxime chattam ın kötü ruh, karanlığın solugu, kara büyü üçlemesi

Jean Christopher grange in kızıl nehirler, leyleklerin uçuşu, kurtlar imparatorluğu başta olmak üzere bütün kitapları

Craig russell kitapları

Jo nesbo mum bütün kitapları. Hepsinde aynı polis başrolde oldugu için sırasıyla okumanızı öneririm seri 10 kitaptan fazla ve ilk iki kitabı biraz zayıf ama karakterin bütün yolculuğuna gelişimine sahit olmak için şart. Bağımlısı
olursunuz.
Polisiye diyince tabi Thomas Harris bir tarafa diğerleri Bir tarafa. Sırasıyla kızıl ejder,kuzuların sessizliği, Hannibal, Hannibal on doğuşu bu mutlaka okuyun.

Henning mankellin kurt wallander serisi.
  • deer hunter  (17.06.20 21:16:12) 
Şibumi
Direksiyondaki adam
Öteki kız
Aklından bir sayı tut
Baskısını bulabilirseniz mahşerin beşinci atlısı
Glenn meade in 8. Gün
  • deer hunter  (17.06.20 21:28:32) 
Ahmet Ümit az kitap okuyanlar için güzel; ama bu alanda farklı kitapları okumuş kişiler için kötüdür.
Polisiye az okumuştum lise yıllarımda, çok hoşlanmıştım. geçenlerde Aşkımız Eski Bir Roman'ı okuyayım dedim, yazımı gerçekten de kötüleşmiş. Beyoğlu Rapsodisi yine daha iyiydi. Artık işin piyasa kısmında kalmış, çok yazıp, çok satmaya adamış kendini. Daha da okumam, dedim.

Agatha Christie gibi, polisiyede dünya çapında isim yapmış kişileri okuyun bence. Ahmet Ümit okusanız da, arada farklı kalemleri okumak, polisiyeye daha geniş bakmanızı sağlar.
  • lovemyself  (17.06.20 21:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.