[]

buz dolap kapagi yon degistirme

selamlar bu hafta kapagin yonunu degistirecegim daha once degistiren varsa puf noktalari soyleyebilir mi? koredeyim cunku burdaki insanlarla anlasmak cok zor simdi ayarini bozmak istemiyorum




 
Youtube'da falan mutlaka nasıl yapılacağı anlatılmıştır diye düşünüyorum. Aynı model olmasa da aynı markanın benzer modellerine bakabilirsin.


  • himmet dayi  (17.06.20 15:15:52) 
Kolay bozabileceğin bir şey değil. Ama dolaptan dolaba farklılık gösterir. Yeni nesil dolaplarda sol-sağ diye yedek menteşeler hatta kablo seti olabilir.

tavsiyem önce dolabın kullanma kılavuzunu internet üzerinden bulman olacaktır.
  • janavarorion  (17.06.20 15:18:29) 
Büyük ihtimal ile, açılan taraftaki menteşelerden en üstteki olanı tutan bir parçayı yıldız tornavida ile sökeceksin.

Onu söktükten sonra üst kapağı yukarı kaldırıp rahatça çıkarırsın.

Sonra da ortada duran menteşeyi, yani hem alt hem üst kapağı tutan menteşenin iki ya da üç vidasını söküp o menteşeyi çıkaracaksın. Sonra da alt kapağı hafif yukarı çekip dışarı alacaksın.

En son altta bir menteşe kalacak, onu da söküp üç menteşeyi ters sıra ile diğer yöne takığ kapakları oturtacaksın.

Kulp sağ sol değişen modelse kulbu da değişeceksin, bazı modellerde gizli kulp oluyor hem sağda hem solda gömülü duruyor.
  • John Bloor  (17.06.20 15:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.