[]

2 senelik sitede düzenli elektrik kesintisi

Yaklaşık 1 senedir bu sitede oturuyorum, yaklaşık 1200 konutluk yer.

Korona zamanı geç saatlere kaldığım için fark ettim ki , haftada 3-4 gün ,gece 12 den sonra elektrik kesintisi oluyor ve evdeki elektronik aletlere zarar verecek endişesi taşıyorum.

Böyle bir durumda ne olur, klima buzdolabı , TV , PS bozulursa zararı karsilamalarini isteyebilir miyim yada noterden ihtarname çekebilir miyim " sürekli elektrik kesintisi oluyor, aletler bozulursa sorumlusu sizsiniz" diye.

Mesela play station, aniden kapattınız PlayStationiniz da hasarlar meydana gelebilir yazıyor

Yoksa bu elektrik kesintilerinin zararı olmuyor mu ?

Teşekkürler

 
Eğer etrafta çok fazla yeni bina yapılıyorsa bunları devreye alma gibi bir işlem yapıyor dağıtım şirketleri , 1 saat sürüyor maksimum .
Yaşadığım İçin aklıma bu geldi .

  • dunyatuhaf  (17.06.20 01:54:42) 
Avrupa'dan bildiriyorum; elektrikle alakali sebepten elektronik bozulursa sigortadan tahsil edebilirim.

Siz de sigorta varsa ona bakin yoksa sigorta karsiliyorsa yaptirabilirsiniz belki.
  • logisticsmanager  (17.06.20 04:34:04) 
her türlü mahkemelik olup uğraşman gerekiyor. Çevremde bu şekilde zarar görmüş cihazını ödetebilenler var, ödetemeyenler de var.
Sigorta işi çok mantıklı. Hiç uğraştırmadan gelip hasar tespiti yapıp ödüyorlar.

  • foolrules  (17.06.20 08:37:52) 
konut sigortasi yaptirmani tavsiye ederim fiyati uygun cihazlarini korumaya alirsin


  • tahtakafa  (17.06.20 10:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.