[]

dün ve bugün arasinda ruh haliniz çok farklilasti mi?

benim çok farklilasti. acaba havadan, gezegenlerden falan mi diye size de sormak istedim




 
Evet.
Bugün ilk defa yıllardır yaptığım planlara inancım bir anda sarsıldı. Hem de hiç doğru düzgün bir sebep yokken.
Ama gezegen mi hava mı bilemem. Kendi hıyarlığım olabilir.
  • quaker  (16.06.20 23:55:08) 
sağlam depresyondayım 3 gündür


  • duyurukullanıcısı  (16.06.20 23:57:29) 
hayır.


  • sutlu nescafe  (16.06.20 23:58:35) 
zerre farklilasmadi.


  • krafan  (17.06.20 00:01:13) 
Hayır. Her günüm birbirine bu kadar çok benzediği için ve değiştirme şansım pek olmadığı için artık ruh halim de stabilleşti. Akvaryum balığı gibi hissediyorum.


  • megalomaniac  (17.06.20 00:01:14) 
Hava daha açıktı, kendimi bu yüzden düne göre biraz daha zinde hissettim ama onun dışında bir değişim yok bende de.


  • epistemic_regress  (17.06.20 00:15:04) 
bire bir aynı ruh halindeyim iki gündür, hiç değişiklik yok. Gezegen mezegen ne etkileyecek yav, o kadar uzaktan dshhds

Hava farklıysa o etkilidir belki ama çok sanmıyorum.
  • nundu  (17.06.20 00:19:42 ~ 00:20:15) 
Ben düne kadar acayip depresiftim. Dün ve bugün daha iyi hissettim açıkçası. Karabulutlar dağıldı gibi.


  • superfluid  (17.06.20 01:05:09) 
dün ve bugün derken 15 ve 16 haziran günlerini mi soruyorsunuz? yani ptesi ve salı?

ben dün daha keyifliydim. bugün yorgun ve sıkkın hissediyorum. ama bendeki tamamen işle ilgili. dün iki saatte bitirdiğim işle ilgili ufak bir revize istendi ve o da bugün tüm günüme mal oldu. iki saat kadar mesai yaptım. ve yaptığım iş farkedilmiyor bile. o istenen revize ise milyonda bir karşılaşılacak bir durumla ilgiliydi. uğraştığıma değmeyen bir durum yani. canımı sıktı.

havadan, sudan, gezegenlerden değildir yani. tamamen kişisel şeyler. belki biyolojik faktörler. hatta belki yiyip içtikleriniz.
  • biseysorcaktim  (17.06.20 01:08:09) 
aklıma gelmişken ekleyim:
daylio adında bir mobil uygulama var. hızlı günlük diyebiliz buna. her gün uygulamaya girip gününün nasıl geçtiğini puanlıyorsun ve aynı zamanda o gün yaptığın aktiviteleri seçiyorsun. istersen yorum da yazabilirsin.

daha sonra çok iyi geçen günlerini, iyi geçen günlerini vesair filtreleyerek hangi aktivitenin sana keyif verdiğini; neleri yaptığında nasıl hissettiğini anlayabilirsin. tavsiye ederim.
  • biseysorcaktim  (17.06.20 01:52:12) 
3 aydır mal gibiyim.


  • black holes in the sky  (17.06.20 02:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.