[]

Göbek eritme

Merhaba

Pandemi sürecinde malum kilolar alındı. Yalnız nasıl olduysa ben sadece Göbekten ve surattan aldım. Hadi surat da çok değil ama bildiğin bira göbeği gibi göbeğim oldu. Kolum bacağım falan gayet yerinde eskisi gibi. Alkol alışkanlığım falan da yoktur.

Bu naneyi nasıl yok edeceğim ben?

Yürüyüş yapıyorum, yemeği azalttım, mekik çekerim sıkça. Kalıcı gibi duruyor.

Acilen yol vermem lazım bu arkadaşa.

 
Yağ yakmadan olmuyor maalesef. Yağ da bölgesel yakılan bir meret değil. Çok üzücü ama ister tek bölgenizde ister seksen üç bölgenizde fazlalık olsun çözüm aynı, diyet + spor. Şu an aynı noktadayım ve gözyaşları ve dayanışma için sarılma gönderiyorum buradan ashgdasd.


  • love my way  (17.06.20 00:04:13) 
tek öğün

akşam 5 ten sonra meyve harici ağıza bir şey atmak yok
  • sunriseee  (17.06.20 00:56:01) 
3 ay aynı şeyleri yap verirsin


  • bir soru sorcam  (17.06.20 01:03:21) 
Yemeden olur mu ya, ben bayılıyorum yeme işine. Yıllarca yiyip yiyip kilo almayan biri olarak keyif yaptım da bu pandemide hiç hareket etmeyince büyü bozuldu. Yemeden olmaz ya spor egzersiz önerin lütfen yemeden yapamam...


  • dalgaci mahmut  (17.06.20 01:06:19) 
Yemeden olmaz diyorsan sunrisee +1

Aralikli oruc candir. Gunde tek ogunle yapilan aralikli oruc daha da candir.

Ayrica gunde 10 bin adim yurume. Tercihen oruc halindeyken.

Yuruyus cok kucumseniyor ama o 10bin adimi gunluk tutturmak demek cok hareketli bir yasam tarzi demek. Tas olsa kilo verir.
  • Sahikaa  (17.06.20 07:25:10) 
çok benzer durumdaydık uzun zamandır ketojenik diyeti araştırıyordum 2 tane kitap okudum bu süreçte baya bir detaylı araştırma yaptım ve ketojenik diyete başladım. @sahikaa da aralıklı oruçtan bahsetmiş ister istemez bunu da uyguluyorsun bu diyette zaten. özetle resmen aydınlandım 6 kilo verdim ve hızla da vermeye devam ediyorum. ve istediğim her şeyi yiyorum zaten benim tarzım olan şeyler serbest bu diyette et süt yumurta yağ kaymak vs. 3 şey yasak şeker un alkol. biraz matematik hesabı yapmak da gerekiyor karbonhidrat alımı için fakat yüzde yüz çalışıyor. anlatacak çok şey var araştırmanı tavsiye ederim.


  • monkey  (17.06.20 07:53:56) 
bende pandemi sürecinde, fırsat bu fırsattır diyerek diyete başladım ve 10 kg verdim. aralıklı oruç uyguluyorum. sadece akşam yemeği o da sağlıklı yiyecekler. bu işin tek yolu yememek. başka yolu yok. en fazla 2 hafta acı çekersin. sonra vücut alışıyor. şekeri ekmeği de kes derim.


  • delidir yakalayin  (17.06.20 08:58:39) 
youtubedan Emi Wong'un videolarına bir bakabilirsin. Ben "best 15-day lower abs&ıntense belly fat burn" programını yeni bitirdim. ben de çok etkisi oldu, hatta bacak ve kol programıyla devam edeceğim.

Videonun açıklama kısmında gün gün yapman gereken videolar var.
  • penceredengorunenmorbina  (17.06.20 11:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.