[]

Masaj minderi kullanan var mı?

Bağlantıdaki ürün veya benzerini kullanan var mı? Trendyoldaki yorumları iyi ama üründe iade olmadığı için karar veremiyorum. Avmlerdeki masaj koltuklarına benziyor mudur yaptığı masaj? Ya da başka önerisi olan var mı? Ürün fiyatı 2000 ve işe yaramayan birşeyse bayağı girecek :)

Ürün bu: www.trendyol.com


 
Linkteki ürünü kullanıyorum. Letgo'dan 500 liraya çok temiz ve sıfır ayarında denk getirmiştim. Şimdi sıfır fiyatını görünce şok oldum. İstersen bi letgo ya bak. ben ayda 4 veya 5 akşam kullanıyorum, omuz, bel ve sırt bölgemdeki ağrıları hafifletiyor. Bu modelin sırt ve omuz masaj fonksiyonunun olması çok önemli. Bekletiniz çok yüksek olmasın fakat ben yalnız yaşadığım için ürün işimi görüyor ve memnunum.


  • kanlakarisikyagmur  (16.06.20 16:15:14) 
950 liraya almıştım bunu iki sene önce.2-3 hafta kullandım sonra attım bir kenarda yer işgal ediyor.heves edip alınıp sonra kullanılmayacak şeyler listesinde olmalı.
avm'lerdeki kadar kaliteli değil.sırt kısmında 2 tane top gibi şey aşağı yukarı hareket ediyor.bir kaç kere de etimi sıkıştırır gibi oldu.tırstım da sonra kullanmaya.
ilk aldığın zaman aa iyiymiş şöyle güzel böyle güzel diyosun 1 ay sonra işe yaramadığını farkediyorsun.
yorum yazanlar da yeni kullanıcılar olduğu için iyi alet diye yorum yapmışlardır.
alma derim.parana yazık.
illa alacaksan paran-yerin de varsa koltuk gibi olanlardan bak.
  • 8832ch78  (16.06.20 16:16:53) 
Düzenli olarak masaja gitsen?


  • antihero  (16.06.20 17:13:02) 
@antihero Eşime hediye olarak alacağım. Ailenin tüm üyelerine masaj yaptırıyor ve eskiden avm ye falan gittiğimizde de direkt koltuklara giderdi. İşten geldiğinde otursun biraz dinlensin keyif yapsın istiyorum.
@kanlakarisik bu yüzden 2.el almak seçenek değil.

  • curukturpkokusu  (16.06.20 22:18:55) 
Eşin o kadar düşkğnse kenara atılacağını sanmam o halde. Zorlayabilirsen direk masaj koltuğu al, olmadı bunu alır dener iade edersin. İnternet alışverişlerinin iadesinde pek sorun çıkmıyor.


  • antihero  (17.06.20 00:28:28) 
Yok ya masaj koltukları 20bin falan yazıyordu alsam süper olur da kızar muhtemelen. İade olmuyor işte, sorun orada. Hamileyken başağrısından delirip şu kol gibi olan masaj aletlerinden almıştım kendime yine aynı markanın. Bi işe yaramadı yatıyor evde.


  • curukturpkokusu  (17.06.20 00:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.