[]

İşyerinde Corona Cerveza çıkması

Bölgesel bir markette, şarküteri bölümünde bir çalışan pozitif çıktı.
Testi 4 gün önce yaptırıp çalışmaya devam etmiş, pozitif çıkınca mağazadan ayrılmış.

Market şu anda açık hatta birebir temasta bulunan adamlar çalışmaya devam ediyor, reyon açıyorlar.

Küçük mağaza aynı yerde yemek yenip, aynı yerde dinleniliyor. İstesen de istemesen de herkes iç içe.

Ne yapılır?

 
hocam siz dur diyemiyorsanız mekanı özelden yazın biz şikayet edelim. çalışana da müşterisine de günah


  • lcha  (16.06.20 13:10:32) 
corona cerveza bira değil mi yahu?


  • tantunisultansuleyman  (16.06.20 13:27:18) 
Kendimi belli etmemek için bölgesel yazdım, yoksa gayet ulusal bir market. İsmini versem İstanbul özelinde buralar sallanır.
Anadolu yakası dikkatli olsun.

  • Karmaşıklık  (16.06.20 13:52:09) 
Temasta bulunduğu kişiler hemen test yaptırıp negatif olduklarını öğrenmişlerdir belki de o yüzden işlerine devam ediyorlardır? Detayları bilmeden tetikçilik yapmayın insanları şikayet etmeyin.


  • kanlakarisikyagmur  (16.06.20 16:20:32) 
durum karışık. normal şartlarda bir kişi pozitif çıktığında hemen çevresini de, hatta o insanların da çevresini topluyorlar. toplamadılarsa eğer büyük skandal.

ifşa olmamak için ayrıntı vermediğinizi biliyorum ancak sanırım herhangi bir test yapılmadıysa, mağaza dezenfekte edilmediyse vs haberiniz olur diye düşünüyorum.

kimliğiniz gizli şikayet edin. hatta fox gibi haber kanallarına da haber verin.
  • not sure if serious  (16.06.20 16:57:14) 
e ama bu cok kotu bir durum, buyuk sorumlulugunuz var bu konuda, lutfen gizliden de olsa bir sey yapin. yukaridaki arkadasin dedigi gibi verin adresi biz sikayet edelim.

Market vb bunlar cok hassas yerler, bir kucuk baslangic yuzlerce kisinin hayatina mal olur..
  • msb  (16.06.20 20:50:33) 
Bugün ikinci vakıa çıktı, bana tetikçi diyen arkadaşa duyurulur.


  • Karmaşıklık  (17.06.20 11:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.