[]

Hollanda içi tren ulaşımı

Selamlar,

Eylül ayı itibariyle eşim Vrije University’de ben de Radboud University Nijmegen’da yüksek lisansa başlayacağız. Ulaşım masrafları ve süre açısından hangi şehirde yaşamalıyız? Benim görebildiğim kadarıyla Utrecht ve Den Bosch ideal görünüyor. Küçük şehirler de olabilir. Mesela Ede isimli bir şehir var iki şehir için de direkt tren seferi bulunuyor fakat hiç ismini duymamıştım daha önce.

Şimdiden teşekkür

 
9292.nl'den veya uygulamasindan biniş ve iniş noktasını seçerek ne kadar bilet ücreti ödemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Otobüs trene nazaran daha uygun aylık abonman yaptırabilirsiniz.

Toplu taşıma kartı için de ov-chipkart'i araştırabilirsiniz.
  • seksli harf  (16.06.20 08:49:49) 
Benim boyle bir durumum olsa tercihim Utrecht olurdu. Utrecht Amsterdam'a trenle 20 kusur dk, sevimli bi sehir, Amsterdam gibi turist kalabaligi yok ve Hollanda'da tren yollarinin merkezi konumunda. Fakat kiralar -Amsterdam kadar olmasa da - yuksek. yani masraflar acisindan degil, ama sure acisindan en mantiklisi bu.

Ben Bosch bana alakasiz geldi. Utrecht'in alternatifi olarak Amersfoort veya Arnhem'i dusunurdum. Arada kalan ufak sehirler de mantikli olabilir ama kucuk sehirlerde tren seferleri daha azdir. onu hesaba katin.

ns.nl'den abonman biletlere bakin derim www.ns.nl
  • lamartin  (16.06.20 11:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.