Şimdi kullandığım bilgisayarın ömrünü bitirmesine az kaldı. Öyle çok ciddi bir bilgisayar istemiyorum açıkçası. Oyun filan çok oynamayacağım. Yani gidip en fazla Football Manager filan oynarım.Lenovo'a baktım, bir tane fiyat 8.000 lira. Niyetim, program filan öğrenebilmek kendimce. Şimdi kullandığım
Şimdi kullandığım bilgisayarın ömrünü bitirmesine az kaldı. Öyle çok ciddi bir bilgisayar istemiyorum açıkçası. Oyun filan çok oynamayacağım. Yani gidip en fazla Football Manager filan oynarım.
Lenovo'a baktım, bir tane fiyat 8.000 lira. Niyetim, program filan öğrenebilmek kendimce. Şimdi kullandığım bilgisayar 8 senedir kullanıyorum. Daha önce de kuzenim kullandı. Şimdi almışken bir 10 sene daha kullanmak istiyorum, bilgisayarı.
Bulduğum bilgisayarı bırakayım buraya da,
www.vatanbilgisayar.comNeyse i7 ile i5 arasındaki çok fark var mı?