[]

yurtdisindan para gönderimi

Selamlar, yurtdisindaki eur hesabimdan, trdeki eur hesabima para göndermek istiyorum. Yurtdisindaki banka tutara göre bir ücret kesiyor. Galiba TR'deki banka da kesiyor. Benzer islem yapan varsa, asagi yukari TR'deki banka ne keser ne beklemeliyim yardimci olabilir misiniz? Tesekkürler




 
Her banka başka bir oran keser, Türkiye'deki bankanızın web sitesinden ya da varsa bir temsilcinizden öğrenebilirsiniz.,

Ancak bu işlemde asıl muamma iki banka arasındaki aracı kurumların ne kesecekleri. Bunu bankalar da çoğu zaman bilemiyor çünkü duruma göre farklı aracı kurum ya da kurumlar devreye girebiliyor.
  • crown  (15.06.20 16:57:41) 
transferwise ı bi araştır istersen.
hiç kullanmadım şu ana kadar olumsuz yorum yok hiç.

  • high hopes of the sozluk  (15.06.20 17:36:45) 
transferwise kullaniyorum ama su an göndermem gereken tutar icin 324 eur istedi.
o nedenle swift bakiyorum.

  • kaputt  (15.06.20 17:40:11) 
transferwise'in 324 euro istemis olmasi ancak cok yuksek tutar (7 digits) paralarda olur. Bi hata olmali.


  • green green curly fries  (15.06.20 18:19:04) 
transferwise.com
50bin eur bakin adresten eur>tl
ben yanlis baktiysam da sevinirim bu durumda :)
  • kaputt  (15.06.20 18:23:44) 
50 bin euro yolluyorsunuz hesaba göre. Bunun daha ucuz bir yolu yok zaten. Diger bir olay ucakta üzerinizde getirmeyi denemek (gecenlerde bir arkadas Türkiye'den rusya'ya yapacakti) ama 40 bin euroya el konulma riski var.


  • logisticsmanager  (15.06.20 18:24:06) 
:) evet biz de onu düsündük ucak bileti daha uygun fiyatli diye. gümrüge bildirince sorun olmuyormus.
ama corona durumlari isi sikintiya soktu.

evet zaten gözden cikardim ama yine de en mantikli yol hangisi onu bulayim bari diyorum. swift yine de transferwise'a göre biraz da olsa daha avantajli duruyor.
  • kaputt  (15.06.20 18:32:18) 
usd olsa kolay. usdt yapar yollarsın. kapalıçarşıda ya da suriyeliler çok olduğu yerlerde komik rakamlara para para transferi yapanlar var ama güvenir misiniz orası biraz size kalmış bir olay.


  • Wasking  (15.06.20 18:58:02 ~ 18:58:23) 
revolut kullan. haftaici yapilan transferlerde hehangi bir komisyon kesmiyor. yada care kripto


  • crucio  (15.06.20 19:03:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.