[]

ev interneti ve cep telefonu operatörünü değiştirme

merhabalar güzel insanlar..senelerden beri türk telekom'un ev internetini kullanıyoruz..fakat adamlar artık iyice sapıttılar şöyle ki,sürekli evden yada cepten olur olmaz aramalar yok efendim pahalı olacak faturanız yani böyle hafiften üstü kapalı gönderme vb şeyler(yani en azından ben böyle anlıyorum) benim iyice canımı sıkmaya başladılar...zaten temmuz ayında bunlarla sözleşmemiz bitiyor,sizin tavsiye edeceğiniz hem fiyat konusunda hem performans konusunda,firmalar var mı ev interneti için.çok ta pahalı olmasın böyle 100-200 lira falan fatura ödemeyelim..

bir de cep telefonu operatörünü de değiştirmek istiyorum o da türk telekom..siz hangisini tavsiye ediyorsunuz,mesela vodafone önerir misiniz?.faturasız kullanmak istiyorum,cep internetleri nasıl?..vodafone kullanan arkadaşlar yazabilirler..herkese sağlık dolu günler..


 
Türk telekom altyapısındaysanız ve fiber altyapı yoksa hizmet ve hız anlamında maalesef türk telekom yine de en iyi kalıyor, ben sabırlı adamımdır arızalarda uğraşırım falan diyorsanız en ucuz alternatife geçebilirsiniz.
Türk telekomun online işlermlerinden tüm iletişim izinlerini ve bilgi işlemeyi kapatırsanız sizin resmi kanallardan iletişim kuramazlar, tabi taahhüt teklifi için de aramazlar.
Superonline altyapısı varsa, superonline internet + mobil için fena olmayan teklifler oluyordu incele derim.
Taahhütsüz olarak türk net ve millenicom tavsiye edebilirim.

Bu arada taahhütsüz fiyatlar gerçekten çok yüksek yani vdsl şu anda liste fiyatlarını 300 liradan başlatıyorlar tahhüt yenilemezsen 300 lira faturayla karşılaştığında ağlama diyorlar bir nevi.
  • atom karincanin torunu  (15.06.20 16:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.