[]

maaşımdan kesseler de bana şu işi yaptırmasalar

dediğiniz neler var işinizde?

hadi dertleşelim. mesela bana denetim hazırlıkları için doküman işi yaptırmasalar maaşımdan bir miktar kırpmalarını kabul ederdim.


 
Şu an çalışmıyorum ama çalışırken doküman hazırlamaktan nefret ederdim.
Olcok gerekliydi ama o kadar kod yaz. Zevkli keyifli sonra dokumante et.

  • kisa  (15.06.20 09:57:37) 
Olcok ne ya!
Çok gerekliydi olacak o.

  • kisa  (15.06.20 10:01:32) 
Aklıma geldi bak şimdi pwc mi ne bir denetim vardı sistemden 80 E yakın madde için ekran görüntüsü ile rapor hazırlamak gerekiyordu yılda iki kere. Offff.
Totalde iki sistem için... Şiştim düşününce

  • kisa  (15.06.20 10:10:05) 
Proses yazmak (x isi nasil yapilir, yeni baslayan birinin eline verdiğimizde bu belge ile yapabilmeli)
Denetim zamani prosesleri güncellemek.

Bir de bunlar fransizca, iyice ugrastiriyor...
  • logisticsmanager  (15.06.20 10:12:21) 
işe gelmemek :) evden calıssam daha az verseler razıyım :)


  • sizofren06  (15.06.20 11:08:02) 
ben de oyumu denetleme kanıtlarını hazırlamaktan yana kullanıyorum. bir de bu sadece denetim zamanları olmuyor. haftalık, aylık, çeyrek yıllık ve yıllık yapılması gereken rutin kontroller var. daha sonra bulgu yazıldığında onun analizleri ve kapatılmasıyla uğramak da cabası.

bir de geliştirilmesi gereken bir konu ya da analizi yazılacak proje tasarımları da bana patlıyor.

bunlarla uğraşmaktan kendi işimdeki verimim azalıyor.
  • violetsky  (15.06.20 12:33:23) 
Kalite için process dokümanı hazırlamak. Iyh..


  • SiyamkedisiZorro  (15.06.20 13:29:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.