[]

100 Binlik Araba

Merhaba.

Öncelikle başımdan geçen clio 3 hb 2007 1.6 otomatik faciasından sonra (aslında arabamı sevmiştim ama 2 sene boyunca moturundan verim alamadım önce 1000 sonra 3000 ve en sonda yaptırmadığım 8000 lik tamir masrafı çıkarınca satmaya karar verdim ve sattım.)

Şimdi hazır krediler düşmüşken daha modelli ve motorundan sıkıntı yaşamayacağım :) bir araba almak istiyorum. Maksimum 100 bine kadar çıkabilirim. Ama piyasa nasıl olmuşsa artık 100 bine bile adam akıllı araba bulunmuyor. Ya da ben bulamadım istediğim gibi.

Bu arada 2 minik yavrum ve eşimle birlikte 4 kişilik çekirdek bir aileyiz. O yüzden C segment bakıyorum ama ekonomim elvermezse B segment de olabilir tabiki.

Model önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim

Not: Nissan Pulsar çok güzel arabaymış ama çok az var lan.

 
2010-2011 model corolla dizel bakabilirsin..


  • nuisance  (15.06.20 11:06:10 ~ 11:07:21) 
@himmet dayı, çok haklısın. Gerçekten yok, en azından istediğin gibi yok.

Modelli derken en az yılı 2014 olsun istiyorum kredi avantajından yararlanmak için.

2007 arabadan inip 2010 da almak istemiyorum @nuisance.
  • yaseka  (15.06.20 12:41:34) 
Eski arabaniz otomatik diye ve %90 herkes dizel ariyor diye bir goz attim. Malesef bu ikisi+2014> ve cok fazla km olmayan bir araba derseniz zaten elinizde hyundai accent ve fluence disinda araba kalmiyor.

Benzinli/lpgli olarak bakarsaniz ve otomatik diyorsaniz i20, kia rio (cok az var) olabilir.
  • logisticsmanager  (15.06.20 13:36:02) 
Dizel zorunlu değil. Benzinli olur ama lpg aman diyim. Bir önceki arabamda ne geldiyse başıma LPG den geldiğine inanıyorum.

Fluence aklımda ama fiyatının bu kadar uygun olması kafamı karıştırıyor. Çok olumsuz yorum da yok ama bilemedim.
Verdiğiniz cevaplara bakarsak sanki biraz beklemekte fayda var gibi.
  • yaseka  (15.06.20 13:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.