[]

ana göre yaşa vs adımları dikkatli atmaca

Selam ahali,

Geldim 30 yaşına ama iki adet 4+yıl üstü ilişkiden sonra hala neyi yanlış yaptım neyi doğru yaptım bilemiyorum. Bu nedendendir ki fikrinizi almak istedim.

Soru şu;
Şimdi düzgün bir ilişki başlayınca, nasıl davranmamız gerekiyordu bizim ya? Böyle baya sevgi kelebeğine falan döndüm ben, bi yanım olduğun gibi görün diyor, değeri "margarita bak sonra adamlar seni cepte görüyor, azcık ağır ol, cool ol" diyor. Hangisi olayım? Cool olmaya çalıştım ama max. 15 dk sürüyor, sonra yine duyguları uçta yaşamaya devam ediyorum.

Dert de dert değil tam ama merak ettim genelde sizler nasıl yapıyorsunuz diye.

 
Kendin gibi olamadıktan sonra ne anlamı var ki o ilişkiyi sürdürüyor olmanın. Madem "beli bi yaşa" geldiğini düşünüyor ve olgun ilişki yaşamak istiyorsun, duygularını uçta yaşadığın için seni "cepte" görmeyen insanlarla birlikte olmalısın.

Gençken beğendiğimiz bizi beğensin diye uğraşıyoruz ama bi zaman sonra bu hem yorucu hem de nafile geliyor.

Duygularını uçta yaşamak senin için bu ilişki haricinde genel bir problem değilse zorlama kendini. Genel bir problemse de kaynağını bulup düzeltmeye çalışırsın. Biriyle tanıştım onu kaybetmemek için ne yapayım düşüncesi o ilişkinin geleceğini baltalayan bir yaklaşım bence. Şimdi cool görünürsün, 1 sene sonra normal margarita olduğunda ilişki sarpa sarar, geçen vaktine yazık olur.
  • Bruce  (15.06.20 01:02:51) 
ben olduğum gibi olduğum halimden farklı davranmaya ihtiyaç duymuyorum, oluyor.

yani sevgi kelebeği ve Cool olmak dediğin o kadar birbirinden ayriysa zaten bir aşamada tokezleyecektir.
  • encokbenisevinnolur  (15.06.20 01:12:27) 
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.


  • chemnil  (15.06.20 01:58:53) 
24 yasindayim. her seferinde duygularimi ucta yasiyorum. her zaman icimden geldigi gibi davraniyorum. hic taktik ve coolluk yapmadim.

hep kaybettim. :D

taktik ve coolluk yapan arkadaslarim da kaybetti. :D

sans isi sanirim.
  • batlegolas  (15.06.20 07:08:11) 
Erkeğim, kimseyi cepte olduğu için terketmedim.

cool olmaya çalışanlar ortamda çok sırıtıyor, oturmuyor o intiba.

kendin olmak duyguları aşırı uçlarda yaşamak değil, normal bir insan olarak yaşamak. duyguları uçta yaşamak bir duygu durum bozukluğudur, büyük ihtimal cepte olduğunuz için değil dengesiz olduğunuz için terkedildiniz.
  • KaraSakall  (15.06.20 13:54:46) 
olduğun gibi ol tabii ki. ama daha en başından senin için her şeyi yaparım triplerine girmek karşıdakini soğutabilir. Daha doğrusu bu işte bir iş mi var mı diye düşünebilir.


  • sonsuz  (15.06.20 14:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.