[]

Siz olsanız hangisini/ne alırdınız (araba sorusu)

Alternatif 1

www.sahibinden.com

Gönül bundan yana

Alternatif 2

www.sahibinden.com

Bu da sırf fiyatı uygun diye. Şehir içi kullanılacak. Fakat mazda 3 e daha yakınım.

Elde sıfır birikmiş olduğu ve hepsine kredi çekileceği için de maddi durum fabia der.

Her türlü alternatife açığım. Maksimum limit mazda 3 fiyatı.

 
Sıfır birikmiş varsa ne kadar az kredi o kadar iyi hacım, sonraki arabanı heves ettiğin bişey alırsın. Kredi ee kaka pis bişey, yazık emeğine.


  • Bruce  (14.06.20 22:57:29) 
arabadan anlamam, ama nedense kulağımda skoda'nın yedek parçası kolay bulunur abi sözü kalmış :)

ama bence kredi zorlamayacaksa mazda 3 alırdım daha cool, fabia çok sıradan.
  • aziz dostum jack  (14.06.20 22:58:11) 
Mazda 3'ün daha iyi bir araba olduğuna şüphe yok. Belirlenmesi gereken, fiyat farkına değip değmeyeceği. Sıfır birikmiş olduğu için ben net olarak fabia diyorum, fiyat farkına değmez. Fabia iyi bir araç, donanımı da iyiymiş. İlandakini özellikle beğendim, satan kişi uzun süredir kullanıyor ve hiç lpg takılmamış. Bu yaştaki arabalar elbet sorun çıkaracak, kenarda harcama yapacak bir miktar kalması iyi. Mazda 3'e kredi çekseniz zorlanacaksınız, sürpriz bir masraf çıktığında daha büyük sorun olacak. (Şehre bağlı olarak, mazda için usta ve parça sıkıntısı da yaşayabilirsiniz.) Ben olsam bu fabia'ya bakardım temizse alıp geçerdim. Çok km yapılacaksa iyi bir ustaya lpg taktırılmalı ama biraz fazla yakar. (+3000 tl düşünün lpg masrafı)


  • signore  (14.06.20 23:01:15) 
60 bin kredi cek;

-56 yada 55 liraya skodayi al

-Kalan 4 5 liraya butun kayislari sivilari filtreleri incigi cincigi degistir.

-Sasmazda quattro garage var, lpg ye bakim yapip afr ayari yapiyolar onu kesin yaptir.

-Para kalirsa kislik lastik yada disina bi seyler yaptirirsin.

Gule gule kullan
  • bir3iki7  (14.06.20 23:11:39) 
zaten söylenmiş ama,

şimdilik tek alternatif skoda fabia ise onu al, bir taraftan da borçlarını öderken azar azar birikim yaparsın, borçlar bittiğinde biraz daha birikimle hayalindeki arabayı alırsın. bu arada bu araçtan arkadaşımda vardı, bu segmentteki araçlar için kaliteli kış lastikleri almak gerekir.

ama ben olsam toyota yaris - ya da auris alırdım : )

kazasız arızasız sürüşler diliyorum.
  • puslukitalaratlasi  (15.06.20 00:05:36) 
vw al o paralara bunları satman zor


  • rentts  (15.06.20 06:39:36) 
yurtdisinda 4 sene kadar mazda 3 kullandim. Sanirim turkiye'de piyasasi yok ama kullanmasi inanilmaz zevkli, genis, rahat bir arabadir. Sikinti cikartmaz kolay kolay ben 100.000km kadar kullandim bas agritmadi.

Mazdalarin problemi pas, ama o da cok soguk, devamli yollari tuzlanan memleketlerde ortaya cikiyor. Orada sikinti olacagini sanmam.

Uzun sure bineceksen, al sat derdin olmayacaksa mazda guzel arac.
  • cooperr  (15.06.20 18:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.