[]

Parklardaki Kırmızı Erikleri Sadece Ben Mi Seviyorum?

Merhaba. Parklarda, bahçelerde kırmızı yapraklı erik ağaçları var malumunuz.. Ekşi eriği çok seven biri olarak bu ağaçların meyvesine denk gelirsem mutlaka koparıp yerim. Şimdiye kadar bir zararını, sıkıntısını görmedim. Merak ettiğim sadece ben mi seviyorum bu ağacın meyvesini??




 
Midem ölüyor adeta bunları yediğimde, sevmiyorum ben.


  • loverdose  (14.06.20 17:58:50) 
yoo çok güzel ben de eskiden severek yiyordum da artık görmüyorum pek. görsem yerim yine. ama bunları çok çok temizlemek gerekiyor. hem kimyasal ilaçlama yapılıyordur hem de çok kirleniyordur yol kenarı vs olmasından mütevellit


  • avatar is back  (14.06.20 18:01:12) 
yesil erik disinda erik sevmiyorum ben. bu eriklerden bizim bahcede cok olurdu kilolarcasi icinde otursam yine yemem bu erigi oyle sevmiyorum.


  • in vino veritas  (14.06.20 19:53:41) 
bunların sertleri iyi yumuşakları çok kötü


  • duyurukullanıcısı  (14.06.20 19:56:21) 
Bunun bi olgunlasma siniri var. Boyle sertligini kaybetmeden eksiyle tatli arasi olur. Tam o doneme denk getirebilirsem sahanedir, fakat parktakiler sizin gibi eksiseverler tarafindan o seviyeye gelemeden tuketiliyor, sadece en tepede birkac tane kaliyor :) Afiyet olsun ama.


  • msb  (14.06.20 20:36:39) 
Köyde bunu kimse yemezdi hep hoşaf yapılırdı fındık zamanı :)


  • chemnil  (14.06.20 21:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.