[]

şahsiyet vs. masum

türk dizilerine ön yargılıydım epeydir ama sağda solda duydukça merak ettim, bunlar kaliteli yapımlar mı sizce? ve de hangisi size göre daha iyi? bunlardan birine başlayabilirim yakında. 7yüz ve yeni çıkan çıplak'ı da merak ediyorum bunların yanında, onlar hakkında da yorumlarınızı merak ediyorum.

bir de bir dizinin ağır olması onu otamatik olarak kaliteli yapmaz, türkiye'de böyle bir algı var gibi geliyor bana. ooo ağır dizi iyi oyuncular var iyi diyeyim buna şeklinde düşünceler. özellikle masum bana bu algı sayesinde iyi olduğu düşünülmüş bir iş gibi geldi ama sadece ön yargılar bunlar tabi.


 
şahsiyet daha kaliteli.

7yüz'ü beğenmiştim. her bölüm farklı konular işliyor. güzel.

daha önce bu tarz Türk yapımları göremedik. ekstra beğenilmesinde bu durumun da etkili olduğunu düşünüyorum.

Ama şahsiyet kesinlikle kalitetli. masum'u ve 7yüz'ü de izleyin onlar da kaliteli.
  • fezagezgini  (14.06.20 17:51:48 ~ 17:53:12) 
Türk dizilerini sevmiyorum ama bu iki yapımı Haluk Bilginer var diye izlemiştim. Masum’u daha çok beğenmiştim ben. Okan Yalabık olduğu için sanırım. Bir diziden beklentine göre değişir. Ben kahvaltı yaparken izliyordum keyif alıyordum.


  • ruhen hastayim ben  (14.06.20 18:01:54 ~ 18:02:20) 
masum'un yazarı orijinal bir adam olduğundan kelli, izlemek için şahsiyeti öne alın bence. gerçi onda da polisiye sevmeniz lazım azıcık.

ben bozkır'ı da beğenmiştim. masum ve şahsiyetten sonra bozkır, 7yüz'ün birkaç bölümü gelir. 7yüz'ün bazı bölümleri çok saçma gelmişti, hafif kalmıştı.
  • lovemyself  (14.06.20 18:15:17) 
7yuz'de cem davran cok hosuma gitmisti. Ilk bolumdu galiba.

Sahsiyet vs masum derseniz de masum derim.
  • brkylmz  (14.06.20 18:33:26) 
Ya yanlış anlama da ikiside böyle bir soruyu gerektiren diziler değil. Çok uzunda değil otur ikisinide izle. Tüh niye izledim demezsin hatta üstüne bozkır ıda izle. Ama diyorsan ki kardeş benim vaktim kıymetli, ikisinde izleme boşver


  • infernalcadre  (14.06.20 18:34:09) 
şahsiyet güzel. masum sıradan bence. izlenir mi? izlenir ama öyle farklı değil. tülin için izlenir.


  • seyduna6687  (14.06.20 18:34:33) 
ikisi de cok iyi. hatta uluslar arasi duzeyde de iyi. Sahsiyet belki bir tik iyi olabilir.


  • msb  (14.06.20 20:39:17) 
İkisini izledim, ben masum u daha çok sevdim. İkisi de güzel dizi onda sorun yok ama şahsiyet biraz uzatılmış gibi geldi bana kısa dizi olmasına rağmen. Türk dizileri içinde kaliteli yapım ikiside.


  • Topalordek  (14.06.20 22:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.