[]

sigara yanığının izinin kalmaması için ne yapmak gerekir?

merhabalar,

bir arkadaşım kolumun iç tarafına tam dirseğimin içine sigara bastı yanlışlıkla. üstünden 5-6 gün geçmiş olmasına rağmen etrafı kırmızı, sigaranın basıldığı yer sarımsı bi renk olmak üzere böyle açık yara gibi duruyor hala. dokunduğumda acıyor. bi şeyler sürüyorum ama izi kalacak gibi duruyor bunun, izinin kalmaması için ne yapmam, ne sürmem, ne yemem ne içmem gerekiyor? var mıdır bunun bir yolu?

şimdiden teşekkürler cevaplar için

 
İz en fazla bir sene belirgin kalır ondan sonra uçar gider. Ben bilerek basmıştım 10 sene önce sol elimin üstüne, iz falan kalmadı. Bepanthene merhemle mümkün mertebe nemli tutun.


  • kimlanbu  (04.05.10 10:54:01) 
kabuk bağladığında yarayla oynarsan iz kalma ihtimali artar. bir de yaşınla alakalı. eğer 25 yaş altıysan deri kendini hızla yeniler.


  • insanimsi  (04.05.10 11:28:48) 
bu duyuruyu silersen, 3-5 yıl sonra yerini bile bulamazsın.


  • aksasu  (04.05.10 11:37:40) 
ohoo bana konserlerde barlarda kaç kere olmuştur kim bilir. sırtımda bi ara aynı anda 4 5 tane sigara yanığı vardı. şimdi hiçbiri belli değil valla. üzülme geçer.


  • let the game begin  (04.05.10 12:12:13) 
bir buçuk yıl önce arkadaşlar şaka olsun diye beni çarmıha germişlerdi. şu an avcumda çivi izinden eser yok! alnımdaki hala biraz belli oluyor ama :)


  • aksasu  (04.05.10 13:02:38) 
contractubex sür her derde deva her yaraya ize birebirdir.


  • suicides underground  (04.05.10 16:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.