[]

yurtdışından Türkiye'ye döviz transferi

Bunun her iki taraf için de en ucuz yolu nedir? Western uninon gönderen taraftan çok ücret alıyor. Transferwise'da swift işlemi olduğu için benim banka çok kesinti yapıyor. Başka bir yol yordam bilen var mı?




 
Kesintisi en dusuk olan transferwise. Sizin bankaniz ne ucreti kesiyor? Ben transfer ederken Transferwise ne dediyse onu yatirdi, kestigi ucret de cok dusuktu. Belki bankanizin adini soylerseniz, ozel durum varsa bilen cikar.


  • evrim halkasi  (14.06.20 10:47:55) 
transferwise swift değil her iki ülkede de yerel bankalar üzerinden işlem yapıyor.


  • mr.goodcat  (14.06.20 11:08:38) 
WU’a 3 dolar ödeyerek 3000$’a kadar olan tutarları kesintisiz 1-2 saatte gönderebiliyorum abd’den tr’ye. Transferwise ilk kullanım ücretsizdi şimdi ücret çok çıktığı için tercih etmiyorum. Fakat başka üccret kesilmiyordu.


  • but that was just a dream  (14.06.20 11:23:39) 
Banka yapıkredi. 115 euro'da 9 euro kesmiş transferwise


  • cosmicgadin  (14.06.20 11:25:37) 
Kripto para.


  • sta  (14.06.20 11:33:01) 
transferwise en iyisi su sartlarda. swift olmuyor diye biliyorum.


  • fakyoras  (14.06.20 11:48:12) 
Transferwise a mesaj attım, adamlar iki farklı ülke bankası arasında yapılan döviz işlemi swift oluyor diyor. Bunu engellemek için tl yi seçebilir diyor ama onda da benden yine döviz çeviri masrafı alıyor. Bu da mesajları;


Usually the recipient doesn't pay anything to receive money, however I can see that this money was sent to you by SWIFT. With this type of payment there are intermediary banks involved and they can charge the fees as well, including your own bank. This isn't up to us, it's just how the SWIFT network works.

When your sender is setting up the transfer, they get a message remember them this is a SWIFT payment and extra charges will occur.
  • cosmicgadin  (14.06.20 12:51:37 ~ 12:53:50) 
TL olarak aktarmadiginiz icin kesiyor belli ki. Ben gecen Ekim'de transfer ettim, cok iyi bir kurdan ceviriyordu TL'ye, hic kaybim olmamisti. Simdi baktim, Transferwise 6.80'den ceviriyor, Google 6.81 gosteriyor. 4.83 dolar kesinti yapiyor.

Paranizin TL gecmesinde sakinca yoksa en karli yol bu gibi gorunuyor.
  • evrim halkasi  (14.06.20 13:59:13) 
Her ay aileme 100 euro atiyorum, totalde 3-4 euro masraf heralde. Kur kesinlikle en iyi kur oluyor, hic kesinti gormedim.
Euro==>lira

  • logisticsmanager  (14.06.20 15:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.