[]

eskiden nasıl yapıyormuşum denilen şeyler

var mıdır sizde de böyle şeyler.




 
birilerine veya bir seylere tahammul etmek. sanirim beni en cok sasirtan sey bu nasil yapiyormusum diye dusununce. hosuma gitmeyen bir sey veya bir insan oldu mu birakiyorum ugrasmiyorum. ne muhatap oluyorum ne caba gosteriyorum. oooh mis, kafam cok rahat.


  • in vino veritas  (14.06.20 09:38:48) 
5-6 sene önce kadıköy'den küçükyalı'ya dönmeye çalışırken yollarda telef olduğumda, lisedeyken 5 sene boyunca küçükyalı-kadıköy arasını her gün toplu taşımayla nasıl gidip gelmişim diye düşünüp hayret etmiştim. kadıköy-pendik otobüs seferleri de şimdiki kadar sık değildi bir de o zamanlar. gençlik veya alışmışlık herhalde. şimdi istanbul'a gidince yürüme mesafesi dışında bir yere gitmiyorum.


  • pati  (14.06.20 09:47:25) 
Pati den ilham alarak, minibüse binmek diyorum.
Eskiden minibüs rahat otobüs eziyeti gelirdi. Şimdi toplu taşıma kullanacaksam otobüse denk getiriyorum. (gerçi bir yılda on kez ancak binmisimdir ama olsun)

  • kisa  (14.06.20 09:53:30) 
sürekli insanlar beni sevsin diye normalde asla yapmaktan keyif almadığım, yapmak istemediğim şeyleri onlarla yapmak.

sırf insanlar beni yadırgamasın diye yapmayı sevdiğim şeylerden vazgeçmek, düşüncelerimi söylemeye korkmak.

yıllarca kendimi mahvetmişim aklım almıyor. aşırı stresli ve yorucu bir şeymiş bu. yıpratmışım kendimi durduk yere.
  • levpontryagin  (14.06.20 10:04:22) 
Eskiden bir zorunluluğum olmadan isteyince sabah erken kalkabiliyordum. Ama şimdi erken kalkmayı ne kadar istesem de pek mümkün olmuyor. Alarmı ha bire erteliyor uyansam bile resmen acı çekerek kalkıyorum ki zaten çoğunlukla geri yatıyorum.


  • Amaranta ursula  (14.06.20 10:34:24) 
İstanbul' da nasıl çalışmışım dört sene


  • chemnil  (14.06.20 10:38:07) 
lisenin son döneminde okula ulaşmam (istanbul) neredeyse 2 saat sürüyordu çünkü okulu taşımışlardı. 1 minibüs 1 metrobüs 1 minibüs yapıyordum. bir de oradan dershaneye falan gidiyordum öss için ki bu evimden bile uzaktaydı. şu an bu seçeneği önüme sunsalar tornacı olmayı daha ciddi düşünürdüm.


  • bohr atom modeli  (14.06.20 10:46:19 ~ 10:47:46) 
Istanbul'da yasamak. Yecuc mecuc kavmi gibi her taraf insan, ipini koparan gelmis, her taraf bina, kisisel alan yok, balkona cikamiyorsun, baskasiyla goz goze geliyorsun, her taarf yagmalanmis, her taraf insaat. Tum ulke bu sehirde yasayacak diye anayasa maddesi mi var anlamadim ki?


  • speedy  (14.06.20 11:24:05) 
gürültülü ve kalabalık konserler, sabahlayarak eğlenmeler, bir bardan çıkıp üşenmeyip diğerine ve dans edilen başka yerlere gitmeler, farklı içkilerin ve insanların kombinasyonlarıyla saatler geçirmeler, itlik, serserilik, basitlik. ne enerji varmış, şimdi asla kafam kaldırmaz.


  • snape i başından beri tanırım  (14.06.20 11:58:41) 
saatlerce mesajlaşmak.
birden fazla valizle seyahat etmek.
4-5 saat uyku ile üni'ye/işe gitmek.
her gün en az bir film ya da dizi bölümü izlemek.
  • ganbatte  (14.06.20 12:41:09) 
Haftaici hayvan gibi içip, 3 4 saat uykuyla okula gidiyordum.

1 sene öncesine kadar işte de yapıyordum bunu.

Şimdi cuma içince cumartesi heder oluyor.
  • materyalist imam  (14.06.20 14:04:59) 
• sevilmediğim halde sevmek. değer verilmediğim halde değer vermek. zaman makinesiyle o yıllara gidip kendimi dövesim var.

• eskiden bir şarkıyı milyon kere tekrar tekrar dinlerdim. şimdi birkaç kereyi geçmiyor.

onun yerine başka başka müziklerin tadına bakmak vardı.
  • tabudeviren  (14.06.20 20:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.