[]

Akvaryum amatörünün soruları

İkea samla 130 lt plastik kutuyu akvaryum niyetine kullandım. Alt sehpası da ikea lack. Benim gibi bu kombinasyonu deneyen var mı, uzun vadede dayanır mı ?

Sunsun HW-603B dış filtre aldım bir de, suyu geri verme aparatı su seviyesinden çok yüksekte kaldığı için ayı gibi ses yaptı. Elyaf bağladım ses azalsın diye de bunun daha göze hoş gözüken bir çözümü var mı ?

Kaçmasın diye buzdolabı rafı koydum onun yerine de göze hoş gelen bir alternatif lazım, ne olabilir ?

Bunların dışında geliştirme olarak neler yapılabilir ?

 
LACK dediğin çok sağlam bir masa değil, 130 litre 130 kg eder, hadi az koysan 100 kg. O sehpaların bu ağırlığı taşıyabileceği sanmıyorum.


  • Haldamir  (14.06.20 01:38:37) 
Güldürdün abi .hoş,eğlenceli olmuştur ama sürdürülebilir değil.gürültün,vibrasyon bitmez,o sehpa su değdikçe erir bir gün eve geldiğinde teçhizatı yerde bulursun,plastik kabin kısa sürede kirlenecek ve izleri çıkarman bir süre sonra zorlyacak,sararacak vs.oturduğun alanda seni yoracak.kızma ama balık gecekondusu olmuş bu.hevesimi alayım diyorsan tamam ama bununla uğraşacaksan bir hazır akvaryum kovala derim.


  • duptıs  (14.06.20 12:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.