[]

fransa'dan gelen baloncuklu zarf

normal zarf ebatinda ama baloncuklu zarf, ustunde maddi degeri yoktur seklinde bir ibare yazildi buyuk ihtimalle. yaklasik 1 ay once duz postayla gonderildi. bu zarf istanbul'a ne zaman ulasir? herhangi bir gumruk ucreti filan cikar mi? icinde ipten yapilan kucuk bilekliklerden var 3 tane galiba. belki bir de kartpostal olabilir. 1 aydir gelmiyor olmasi normal mi? daha once cok daha kisa surelerde ulasiyorlardi ama pandemi surecinde durum degismis olabilir o yuzden kestiremiyorum.




 
takip numarası yoksa aliexpress takipsizlerle karışmıştır o.

benim takipsiz baloncuklu zarflarım nedense bazı ptt'lerden asla bana ulaşmadı.
  • ozdek  (13.06.20 19:52:00) 
Pandemi sureci etkiledi. Ben fransa'da 1 ay posta almadim misal.


  • logisticsmanager  (13.06.20 19:55:41) 
@logisticsmanager, elimizde bir referans olarak ayni gun dublin'e gonderilen ayni boyuttaki zarfin dun ulastigi bilgisi var bu arada soylemeyi unutmusum. genelde dublin'le ayni donemde ulasirdi istanbul'a da ama bizim su vergi isleri araya girince surec ne oldu onu da bilmiyorum tabii.


  • in vino veritas  (13.06.20 19:58:21 ~ 19:58:57) 
Aynı ülkeden takip numarası olmayan ve ptt tarzı bir kurumla gönderilen zarfımız sanırım kayboldu çünkü bana hiç ulaşmadı. Pandemi sürecinden iki üç ay öncesi


  • le jeune turc  (13.06.20 20:49:30) 
18 gün önce aliexpressten sipariş verdim. 3 gün sonra istanbul'a geldi. 15 gün ptt'nin keyfini bekledim.


  • beyaz power ranger  (14.06.20 00:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.