Giriş
(3)

Şirket açmak

lorxar
4 kafadar ortak olup bir tane şirket açmak istiyoruz. fakat vergileri ve masrafları düşük olsun istiyoruz. bilişim işi ile uğraşacağız öneriniz ne olurdu?
4 kafadar ortak olup bir tane şirket açmak istiyoruz. fakat vergileri ve masrafları düşük olsun istiyoruz. bilişim işi ile uğraşacağız öneriniz ne olurdu?
0
lorxar
(04.05.10)
şahıs şirketi açın ve ne olursa olsun vergi borcu biriktirmeyin.
0
serseri marti
(04.05.10)
en sorunsuzu adi ortaklık. vergi borcu konusuna katılıyorum.
0
guybrush threepwood
(04.05.10)
şirket açma vs. işlerini bir muhasebeciyle oturup konuşursanız daha iyi olur.
bir de kosgeb başlığını inceleyin, mutlaka dikatinizi çekecektir.
0
de jure
(04.05.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.