[]

Ps4 internetten alayım mı?

Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde X teknoloji’den Ps4 alınır mı?

Hani fark az olsa 3 kuruş fazla vereyim vatan’dan, teknosa’dan alayım diyeceğim ama fark 1000tl.

Ne düşünüyorsunsunuz siz bu konuda? Ne yapayım sizce,

Ek. Satıcı puanları da çok yüksek.

 
Hocam 7 sene gecikmediniz mi ps5 alın bari.


  • bahoho  (13.06.20 12:34:39) 
alınır ya neden alınmasın, biz almıştık sorun yaşamadık hiç. garantisi ıvırı zıvırı tam sıfır, kapalı kutu ürün diyorsa puanı da yüksekse bahtsız bir bedevi de değilsen sorun olmaz bence.


  • aziz dostum jack  (13.06.20 12:40:55) 
sıfır alma, kullanım ömrü max iki yıl olur. ikinci el temiz al, hevesin geçince 5’e terfi et


  • bugisme  (13.06.20 13:01:59) 
Al geç ya ben aldım ithalatçı garantili filan şimdilik sıkıntı yok. Arkadaşın biri sony eurasia garantili al mutlaka dedi ama dinlemedim onu. Çünkü fiyat farkı vardı. Kapalı kutu gayet güzel geldi yani sorun olmadı.1 yıl ithalatçı garantisi vardı.

PS5 al diyenleri de çok takma. Çünkü bu alet ülkemize gelecek onu bekleyeceksin. Geldi diyelim Kaç paradan gelecek. Yanlış anlama 1000 TL lik farkı düşünen (bende öyleydim) PS5 filan alamaz. 7000 TL den filan bahsediyorlar.
  • infernalcadre  (13.06.20 13:15:20) 
Cep telefonu, playstation, bilgisayar vb. aklınıza gelebilecek her şeyi hepsiburada vb. gibi sitelerden alıyorum, aldım. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Vatan gibi yerler gerçekten çok pahalı satıyor. Bugüne kadar kimse de bana bozuk telefon veya kırık playstation falan göndermedi. Çok zenginsem yine de garantili alırdım, orası ayrı. Ama bugüne kadar ben durduk yere playstation'ı bozulan çok az kişi duydum zaten.


  • hitokiri kenshin  (13.06.20 13:29:30) 
Al gitsin hepsiburada iyi o konuda. Ya da migros metro gibi mağazalar kampanya yapıyor. Denk gelirsen yapıştır. PS5 al diyenleri de takma ilk geldiğinde sayılı geleceği için fiyatlar yüksek olur sonrasında düşer. Ben olsam pro almam ama slim alır geçerim.


  • Take it away honey  (13.06.20 13:33:51) 
sorun olmaz dediğiniz sitelerden alabilirsiniz. zaten paranız o sitelerin güvencesi altında. ama bence sıfır almayıp ikinci el alın. ikinci elde temizlerini 2400e falan bulursunuz.


  • golgi aygıtı  (13.06.20 13:48:25) 
2. el bile alabilirsin. Bu cihazlar öyle yıpranan, telefon gibi hassas yapılı aletler değiller. Hele hele bozulma gibi olayları hiç yok.

Ben ps4'ü ilk çıktığı günlerde almıştım, yıllarca kullandım geçen sene başlarında satmıştım. Kaç senelik cihaz sorunsuz çalışıyordu. Sonra dayanamadım 4 ay önce letgo'dan 2. el aldım o da sorunsuz cayır cayır çalışıyor :D
  • eazy  (13.06.20 14:16:17) 
Bence de 2. El al.

Bu arada ps5 globalde ne zaman satışa sunuluyor bilen var mı?
  • sarcophagus  (13.06.20 19:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.