[]

Thy ile kedi tasimak hk.

Merhaba, 2 kedim var. Yanimda goturmek istiyorum. Bir tanesinin kimligi var ama digerinin yok. Ustelik kimligi olanin da bazi asilari karnede yazmiyor (veteriner hep sistemde gorunuyor dert etme seklinde bilgi vermisti)
Bu kimlik olmadan tasima yapamaz miyim?



 
Bu is biraz opsiyonel galiba. Ben de 2 kedi tasidim thy ile kabin icinde, onceden rezervasyonu yaptirip. Kilolari uygundu sitede belirtilene ama kafes boyutlari degildi, sadece tartip gecirdiler, kimse de asi karne vs sormadi. Hatta hostesler ucus esnasi kafeslerinden cikartip sevdiler sdfshd. Ama sorabilirler ve reddedebilirler, nette boyle tecrubeleri olanlar var. Cogunlukla sadece kiloya bakip geciriyorlar anladigim kadariyla.

Ne olur ne olmaz diye ben olsam veterinerden bir kagit isterdim ama ucmasinda sakinca olmadigina dair, en azindan o gosterilebilir.
  • gibicibicis  (13.06.20 11:55:17) 
Simdiye kadar 5 defa kitalararasi uctum kedilerimle. Asi vs islerine havayolu bakmiyor. Gideceginiz ulkenin gumrugunu ilgilendiren durum bunlar. Domestik ucacaksaniz zaten kimse asi sormaz.

Havayolu kimlik sorar bunun da sebebi kedinin yasini gormek. (2 ayliktan ufaksa ucurmazlar) onun disinda tartilir ayri bilet kesilir o kadar. Asi onemli degil ama kimligi riske atmayin zaten 5 dakikada veterinerden alirsiniz kimligi
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (13.06.20 21:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.