[]

Corona vaka sayısı

Günlük verilen vaka ve ölüm sayısına inanıyor musunuz?




 
evet inanıyorum


  • paramolacak  (12.06.20 23:37:17) 
Azaltıldığını biliyorum,
İnanmıyorum.

  • jimjim  (12.06.20 23:48:48) 
Semptomu olduğu halde test yaptırmaya giden insan sayısı hakkında ne düşünüyorsun? Devletin açıkladığı rakamlar tabi ki gerçek olamaz, insanlar hastalığını gizliyor tablolara takılma.


  • kanlakarisikyagmur  (13.06.20 00:17:18) 
Bu gizleniyor söylentisine anlam veremiyorum. Gizlemeyen ülke neden gizlemez? Gizleyen ülke neden gizler? Yani bir tane mantıklı sebep duyamadım vaka gizlenmesine ilişkin şimdiye kadar


  • damladamla  (13.06.20 00:19:21) 
vaka sayısı değil ama corona'dan olan ölüm sayıları muhtemelen az gösteriliyor. yani başka bir hastalığı varsa ölüm nedeni başka hastalık olarak yazılıyor.


  • nuisance  (13.06.20 00:25:05) 
Hayir inanmiyorum.

Tek bir örnek vereceğim, şubat sonu italyadan döndüm. Beni mayıs ayında aradılar sağlık bakanlığının biriminden karantinaya girdiniz mi diye? Hayır girmedim dedim. Tamam dosyanızı kapatıyoruz dediler. Mart sonu arasalar anlarım bir nebze, mayıs sonu :)

Vaka sayısı neden gizlenir? Paniğe yol açmamak, ekonomiyi döndürmek için. Gayet yeterli bir sebep bence. Kaldı ki ülkedeli rakamların şeffaflığı ortada. Güvenmek için bir nedenim yok şahsen.
  • tuborg yesili  (13.06.20 00:25:09) 
bu hükümetin açıkladığı herhangi bir şeye sorgusuz sualsiz inanan net kerizdir.

bakın açıklanılan her şey yalandır demiyorum. sorgulamadan inanıyorsanız kerizsiniz diyorum.
  • knight of cydonia  (13.06.20 00:35:20) 
yani şimdi kimseye keriz demek istemiyorum ama knight of cydonia +1

akp hükümeti "araştırdık allah yokmuş" dese dinsiz imansızın teki olarak şüpheyle yaklaşır, "bunlar böyle diyorsa kesin vardır, verin bir kuran" derim. yaptıkları toplumsal hiçbir hareketin altında iyi niyet veya şeffaflık görmedim, bu yüzden inanmıyorum, inanamıyorum. başlarda çok istedim inanayım ama cıks yani, olmuyor; illa bir yerden güvensiz bir hamle, bir açıklama fırtlıyor. coronayla ilgili bir durum değil bu, avrupaya göre daha az insanın ölmüş gibi durmasıyla da ilgili değil. ağızlarıyla kuş tutsalar da inanmam söylediklerine.
  • Bruce  (13.06.20 01:04:12) 
Duserken inaniyorum artarken inanmiyorum


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.06.20 01:56:10) 
bu hükümet "allah bir" dese bile inanmam. ordan hesap et.


  • chezidek  (13.06.20 02:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.