[]

çalışmak için anadolu yakasında huzur arıyorum - malum kütüphaneler kapalı

bitirmem gereken bir senaryo taslağı ve tretman var. kaynak için topladığım bilgisayarıma yüklü yirmi küsür kitapla birbirimize bakıyoruz günlerdir. evhapsi artık psikolojik sınırı aştı benim için, tıkandım kaldım 3 gündür hiçbir şey yazamıyorum. dağa bayıra çıkmam çimenlere yayılmam gerekiyor.

kütüphaneler kapalı. aklımda sahiller kayalıklar var ama güneş tam tepemdeyken nasıl olacak bilmiyorum. sahil kafelerini düşünemiyorum çünkü 3 aydır işsizim birikimim tükenmek üzere.

sanıyorum kartal aydos civarlarında, bazı ormanlık alanlardaki piknik alanlarını düşünebilirim gibi (resim ekledim) ama onlar da nerededir tam bilmiyorum, arabam da yok. otobüs gider mi, e 5 ten geçer mi, bilen gören çıkar mı bilmiyorum.
gözdğağı'na en on belki on yıl önce çıktığımda iyidi, ne halde şimdi bilmiyorum. ya galiba yaşlanıyorum. nerede huzur var, nerede çalışılır hiç aklımda yok.

yardımcı olur musunuz?

 
Acik mi bilmemekle birlikte kadikoy idea kutuphane derim ben. Bahcesi de cok guzel.


  • tuborg yesili  (12.06.20 21:44:21) 
@tuborg yesili, ücretli ve ücreti yüksek galiba. konsepti tam anlamamış da olabilirim. biraz bilgi verir misiniz, ilk kez gidecek için.


  • semenderr  (12.06.20 21:50:09) 
Calisma alani ucretsiz olmasi lazim kadikoy belediyesine ait icinde cafe tadinda bir isletme var. arayip yine de bilgi alin isterseniz gitmeden. Eksi sozlukte de yorumlara bakin. Denize nazir guzel sakin bir ortami var. acikligi ve ucret konusunda emin degilim belediyeden arayip teyit edebilirsiniz.


  • tuborg yesili  (12.06.20 22:22:29) 
Bu arada kütüphaneler açılmaya başladı. Karşının taksisi olduğum için Anadolu yakasında durumu bilmiyorum ama bizim üniversitenin haftaya ve Taksim Atatürk kütüphanesinin ise bu hafta açıldığını biliyorum. Yakınınızdaki kütüphaneleri bir kontrol edebilirsiniz. Güneşin altında çalışmayın.


  • wish i could find a way to disappear  (12.06.20 22:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.