[]

t-shirt'te iz bırakmayan deodorant yok di mi?

şimdi antiperspirant olan ve olmayan diye ayırırsak en başta sprey olanları, olmayanlar ter kokusu konusunda hiçbir işe yaramıyor. antiperspirant ise black&white gibi pazarlanan ürünler olsa da yine de iz bırakıyor. deotak denemedim bir tek denemeye değer mi? yani iz bırakmama olayı çok önemli 1 sene içinde koltuk altları beyazlaşan tshirt görmek istemiyorum artık ama ter koktuktan sonra temiz tshirt giymenin de anlamı yok.




 
hayvan gibi şiyapmayıp usturuplu kullanınca dove men'inkiler iz bırakmıyor. etkili olduğu için hayvan gibi şiyapmana da gerek kalmıyor. başlarda bende de iz bırakıyordu, sonra daha az sıkmaya başladım, hala ter işini çözüyordu ama iz bırakmıyordu. artık mutluydum...


  • Bruce  (12.06.20 21:40:14) 
hayvan gibi şey yapmıyorum galiba ama ben hayvan gibi terliyorum. bu arada koku - ter miktarı bağımsız şeyler tabii koku beslenmemle falan daha ilgili ama ter hep var bende. el, ayak, koltuk altı aşırı terler bende belki de o yüzden bu kadar iz kalıyor bilmiyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.06.20 21:44:45) 
Deotak güzel. Ama kosla vanish daha güzel


  • giovanne  (12.06.20 22:11:12) 
kosla vanish'i ne yapmam lazım içince ter kokusunu mu engelliyor?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.06.20 22:11:41) 
yaklaşık 10 yıldır deotak kullanıyorum. dünyanın en harika şeyi. turkuaz renkli olan tavsiyemdir.


  • trajikomix  (12.06.20 22:19:13) 
Deotak koltuk altında beze yapabiliyor; hem bende hem erkek arkadaşımda yaptı mesela. Sprey değil de roll-on olanlar daha iyi.

Vanishi tişörtlerin lekeleri için kullanabilirsin; bir de %100 pamuklu tişörtler tercih edersen iz konusunda daha az sorun yaşarsın.

Onun dışında beyaz tisortlerde en pahalı olanlarda bile illa ki o leke oluyor zaman içinde.
  • fraise  (12.06.20 22:29:55 ~ 22:30:22) 
Hocam kosla o lekeleri çıkarıyor. Yani en azından benimkileri çıkardı.


  • giovanne  (12.06.20 22:55:17) 
Deodorant yapmasa bile önlenemeyen kendi terinizden de leke yapabilir, sarımtırak olur.


  • Unde bach canim  (12.06.20 23:07:53) 
Rexona yapmıyor. Doğru yazılışı tişört.


  • le jeune turc  (13.06.20 00:04:05) 
Deodorant surdukten sonra kurumasini bekleyip kiyafetinizi giyebilirsiniz.
Ya da geceden surulen krem deodorantlar oluyor, belki onlar ise yarar?

  • kuehles blondes  (13.06.20 08:38:46) 
Erkekseniz kadınlar için olan deodorantları kullanın. Erkekler için olanlar hem terleyinceterle birleşip çok ağır bir koku yapıyor yani ter kokusunu bastiracagina daha keskin yapıyor hem de kadın deodorantları pek iz bırakmıyor. Kokusu da, hafif kalıyor ve ağır olmadığı için rahatsız etmiyor.
Fazlası uçup gittiği için kadin deodorantı kokmazsiniz.

  • kirmizipilotkalem  (13.06.20 08:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.