[]

bu anakartla hangi ekran kartı olmalı

dota 2 oynayabileyim
ga-g31m-es2l
biliyorum eski bayağı
www.pc-specs.com

burdaki ekran kartları da eski

minimum özellikleri burda belirtmiş
store.steampowered.com

benim anakarta takılabilirmi bu ekran kartları? işlemcimse intelcore 2 quad 8200. kaldırır mı ekran kartını?
en düşük modda da olsa oynayim istiyorum :(

 
pcpartpicker.com

bu sayfadan en sağda edit this part list'e tıkla ve sonra video card ekleye tıkla. açılan listede senin anakart ile uyumlu ekran katları çıkacak. ama rtx2080 dahil hepsini destekiyor görünüyor...
  • malheiros  (12.06.20 21:41:18) 
Sağdan soldan liste falan bakınmana gerek yok. Pci-e 16 anakart. Artık agp ekran kartı kalmadı. İstediğin ekran kartını al sıkıntı olmaz. İşlemcin eski ama 4 çekirdek. Dota oynarsın elbet.


  • denizgonen  (13.06.20 08:31:23) 
işlemci kaldırır mı onla ilgili bilgi bulamıyorum.ben bu pcyi aldığımda asus monster kartları yoktu şimdi var.uyar mı?

sıfır alsam olur mu şunlardan biri mesela www.hepsiburada.com
  • ShadowOfMoon  (13.06.20 15:01:32 ~ 15:03:46) 
Olur. Fakat onlar oyun kartı falan değil. Google'a almak istediğin kartın modeli+dota fps yaz. Youtube'da videoları bile vardır genel bir izlenim edinirsin performansı hakkında.


  • denizgonen  (13.06.20 17:11:36) 
yazayım da işlemci ve anakarta uyup uymadığını anlamam gerekecek.Pci-e 16 dota fps mi yazim


  • ShadowOfMoon  (13.06.20 17:34:28) 
Canım kardeşim sana ne demişiz anakart pci-e 16. Artık agp ekran kartı da yok. BÜTÜN EKRAN KARTLARI OLUYOR. Bunun nesinde anlaşamadık anlamıyorum ki. İşlemci eski ama 4 çekirdek demişiz. Hala ne anakart uyumu arıyorsun? Attığın linkte en düşük özellik olarak çift çekirdek intel işlemci demişler e sende 4 çekirdek var.

Hayır bir de ekran kartlarını fiyatına göre sırala yapıp atmışsın. Orada 50 tane model var gt bilmem kaç. Model+fps.

Neden bu kadar sıkıntı yaptın anlamıyorum.
  • denizgonen  (13.06.20 23:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.