[]

Katar Doha'ya gidiyormuşum

2 sene eşim ve oğlumla beraber burada yaşayacağım.
Tercihlerimin arasında yoktu, hep doğu Avrupa istiyordum ama tercih dışı burası geldi. dayım yok. olsa da kullanmazdım zaten. garibanın yüzü gülür mü amk?

Her neyse.
Katar - Doha.
Üzülmeli miyim sizce?
Yoksa o kadar da kötü değil be kanka mı dersiniz?

 
üzüldüğün şeye bak. bak yüzün gülsün diye daha önce gitmek zorunda kaldığım yerleri sayayım:
kazakistan- kar ve buzun başkenti
libya - çölün ortası klimasız beş dakika cehennemde 10 dk gibi hissediliyor.
yemen - sanaa'dan 100 km ötede kızıl deniz kenarı ama leş bir yerleşim. yolda 10-12 yaşındaki 35 mm top-tüfekli militanların sana kimlik kontrolü yaparken namluyu doğrultması gibi ekstra deneyimler.

katar buraların yanında çok çok iyi. hayırlı olsun doha'da arkadaşlarım vardı çok severlerdi.
  • ozdek  (12.06.20 17:25:02) 
sıcak sevmiyorsan kötü. yoksa gayet iyi. zengin ülke iyidir. çok fazla batılı yaşıyor oralarda


  • dafuq  (12.06.20 17:27:42) 
maas'a bagli

maas iyi ise valla cok sanslisin, maas dusukse allah yardimcin olsun

katarda iyi maas nedir? ev dahil paket en az 10.000 usd ama en az...
kotu maas nedir? ev dahil paket 7.000 den az

paket de dahil olan hizmetler nedir falan filan...

yani katar iyi yer abi demek icin kac paraya geldigini bilmek lazim...

ozelden yaz bana yardimci olayim.

ps: hissedilen 48 derece namiskkaaaaaa
  • cairo  (12.06.20 18:05:39 ~ 18:06:18) 
buna sevinmelisin. sen expat olduğun için oradakiler gibi yaşamayacaksın. doğu abrupa’da bulundun mu hiç? birşeye benzeseydi zavallı ukrayna’lı kadınlar hayatları kurtulsun diye, 90 lardan önce insan yerine koymadıkları türklerden bir koca bulmsk için türkiye’ye akın etmezdi.
sıcağa gelince, evet çok sıcak ancak binaların buna göre klima sistemleri var. gezmek için doğu avrupa, yaşamak için katar daha iyidir benim gözümde.
hayırlı olsun, tadını çıkar. giysi vs yi tr tatillerinde al.
  • sumuklu asilzade  (12.06.20 19:51:10) 
Sigara içmek için balkona çıktığımda bile havasına küfür ettiğim bir yerdi. Neyse ki 24 saat kalmıştım.


  • catch the arrow  (12.06.20 21:02:46) 
3 defa dohaya 2 defa da bükreşe gittim, toplamda birer ay kalmışımdır, şimdi fırsatım olsa bükreşe taşınabilirim, tabi ki doha da kötü bir yer değil ama bir avrupa da değil


  • mephistoo  (12.06.20 21:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.