[]

Sizce bu firma güvenilir mi?

instagram üzerinden bir ürün beğendim.

instagram.com

şu adresten kargoyla beraber 170 denk gelecek. Yalnız yeni bir firma olduğu için herhangi bir şikayet geçmişi yok. Bir de yazmışlar oraya iade değişim yok diye, ya kusurlu ya da beklediğimden farklı bir ürün çıkarsa? İlgili gibi de duruyorlar ama emin olamadım. Risk alır mıydınız?

 
patentliymiş madem patentlerini sorun.

edit: kişiye özel yazdıkları için almıyorladır. dolandırıcı olup, iade var deseler, yine iade almayabilirler, onunla alakası yok bence.
  • fezagezgini  (12.06.20 16:21:55 ~ 16:29:32) 
Malına güvenen adam iade ve değişim yok diye koca koca yazmaz. Ben bu tarz insta butiklerinden asla alışveriş yapmıyorum.


  • roket adam  (12.06.20 16:22:20) 
İnsta butikleri bana da güvenilir gelmiyor. Ama ürünler kişiye ozelmis yani anladigim kadarı ile üzerine Ebubekir bebek filan yazacaklar. Çiçek Sepeti de mesela kişiye özel ürünleri iade almıyor.


  • elorelia  (12.06.20 16:28:30) 
Instagramdan herhangi bir şey almak güvenilir değil.


  • jelly bear  (12.06.20 16:30:30) 
bu internet çok fena aramayı bilirsen neler neler çıkıyor. neyse. işsizlikten sizin için araştırdım.

online.turkpatent.gov.tr

başvuru sahibi kısımına instagramda belirttikleri mimarın adını yazın çıkıyor.

dedikleri gibi patent değil ama tasarımı tecil ettirmişler. güvenilirdir.
  • fezagezgini  (12.06.20 16:39:38) 
Ben de instagramda kişiye özel ürün yapıp satıyorum ama hiçbir yere iade ve değişim yoktur yazmadım. hür türlü online alışverişte iade hakkı olmalı, kişiye özel ürünlerde ise üretimi yapmadan önce tasarıma onay alsınlar. eğer öyle yapıyorlarsa bir nebze kabul edilebilir. yani tam olarak ne yapıyorlar anlamadım ama oraya 3 kuzu yapıp altına ya da üstüne isim yazacaksa onu yapmadan önce şablon, tasarım, demo artık adı her neyse bir şey gösterip onay alsın.


  • ofelia  (12.06.20 18:25:48) 
Doğru ki benim alacağım şey yazılı bile değil.


  • stratejisizsiniz  (12.06.20 20:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.